Festa del Mercat a la Plaça. Amposta, del 16 al 19 de maig 2024

CAT | ES


Vacances en família obre les inscripcions per a 59.800 places de lleure familiar aquest 2020

Es tracta de la setzena edició del programa, que ofereix estades a albergs públics de Catalunya en caps de setmana i festius

Etiquetes   turisme, turisme familiar, terres ebre, catalunya

Publicat el28/1/2020

Vacances en família obre les inscripcions per a 59.800 places de lleure familiar aquest 2020 | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


L'Agència Catalana de la Joventut (ACJ) ha obert avui les preinscripcions del programa «Vacances en família» per a prop de 59.800 places (unes 11.500 famílies), un 3,65% més que l'any anterior. Es tracta de la setzena edició del programa, que ofereix estades a albergs públics de Catalunya en caps de setmana i festius.

«Vacances en família» té l'objectiu de potenciar el lleure familiar compartit entès com una pràctica educativa, així com d'afavorir alhora la convivència dels membres de la unitat familiar i amb la resta de famílies participants. Poden participar-hi totes les famílies catalanes amb fills i filles menors d'edat (0 a 17 anys).

La iniciativa té el suport de la Direcció General de Famílies del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, i es desenvolupa principalment a la Xarxa jove d'albergs de Catalunya (Xanascat), en diferents èpoques de l'any, en un total de 32 equipaments.Fira multisectorial Vandellòs i Hospitalet de l’Infant, 18 i 19 de maig 2024


Preinscripcions obertes fins al 10 de febrer

Les famílies interessades poden preinscriure's a la iniciativa a través del web del programa fins al 10 de febrer a les 12 hores. Dos dies després, el 12 de febrer, se celebrarà el sorteig públic a partir del qual s'adjudicaran les places definitives.

El preu general del programa és de 29,95 euros per persona i nit, aplicable a tots els torns de caps de setmana, el primer torn de la Setmana Santa, el pont de l'1 de maig, el pont de l'1 de juny i el pont de la Diada de l'11 de setembre.

Al segon torn de la Setmana Santa, a l'estiu (juliol i agost) i al pont de desembre, s'aplicarà una tarifa especial de 32,05 euros per persona i nit. Pel que fa al preu dels infants menors de 3 anys, mantenen l'estada gratuïta, els de 4 a 6 anys tenen un 50% de descompte i els de 7 a 13 anys gaudiran d'un 25% de reducció.


Descomptes per a famílies nombroses i monoparentals

El programa ofereix descomptes a les famílies nombroses i monoparentals, que tenen un 10% de descompte en tots els serveis. També tenen el preu reduït les famílies amb infants a càrrec que tenen dependència o discapacitat, així com les acollidores.

Per a promoure la participació de les persones grans al programa, els avis que acudeixen amb les seves famílies tenen la tarifa bonificada amb el cost de les nits gratuït, i només han d'assumir el de l'esmorzar i els àpats.

Els albergs de la Xanascat potencien la qualitat, el respecte al medi ambient i la sostenibilitat en la seva acció i gestió diàries, i son promotors de la dieta mediterrània i l'activitat física, a més de realitzar una gestió mediambiental correcta a totes les instal·lacions.


Fullet informatiu Vacances en família 


Per: Redacció


comparteix-ho