Venda online productes de la Terra

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#1/21/2022#) AND (caducitat>=#1/21/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Una nova edició de la Caminada de dones per la Via Verda

El Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) del Consell Comarcal de la Terra Alta celebrarà el pròxim diumenge 26 de març la 8a Trobada Comarcal, amb la caminada de dones per la Via Verda de la Terra Alta

Etiquetes   via verda, terra alta

Publicat el22/3/2017

Una nova edició de la Caminada de dones per la Via Verda | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...El Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) del Consell Comarcal de la Terra Alta celebrarà el pròxim diumenge 26 de març la 8a Trobada Comarcal, amb la caminada de dones per la Via Verda de la Terra Alta.

La sortida serà a les 10 del matí de l’estació d’Arnes-Lledó, des d’on s’emprendrà camí fins a l’estació de Cretes (6 km). Des d’allí s’iniciarà una caminada fins a la població de Cretes, amb visita del poble. De tornada a l'estació, on s'hauran completat els 14'4 km del total del recorregut, es farà el dinar amb totes les participants a l'activitat.

Les inscripcions s’han d’efectuar abans del 22 de març a les associacions de dones dels respectius municipis o bé al Consell Comarcal de la Terra Alta, al telèfon 977 420 018 o al correu electrònic: siad@terra-alta.cat