Rutes guiades Turisme Amposta. Descobreix el patrimoni natural i cultural del territori

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#1/21/2022#) AND (caducitat>=#1/21/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Una delegació del Baix Ebre i Terra Alta visiten la Vía Verde del Aceite

La delegació catalana es va entrevistar amb polítics, tècnics i empresaris vinculats a aquest actiu turístic que discorre entre Còrdova i Jaén per conèixer el seu model de gestió mancomunat

Etiquetes   turisme, baix ebre, terra alta, via verda

Publicat el4/5/2018

Una delegació del  Baix Ebre i Terra Alta visiten la Vía Verde del Aceite | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... La Via Verde del Aceite, transcorre entre Còrdova i Jaén


Una representació dels consells comarcals del Baix Ebre i Terra Alta i del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona, encapçalada per la presidenta Sandra Zaragoza i el conseller comarcal de Turisme, Josep Felip Monclús, ha visitat durant dos dies la Via Verde del Aceite, ubicada entre Còrdova i Jaén.

L'objectiu de l'estada ha estat conèixer la gestió mancomunada d'aquesta via de 128 quilòmetres de longitud, així com les iniciatives públiques i privades que han sorgit al voltant d'aquest actiu turístic en les dues províncies andaluses.

Actualment, la Via Verda de la Val de Zafán, que uneix la Puebla d'Híjar i Tortosa passant per un total de cinc comarques, tres d'aragoneses i dues catalanes, no té una gestió i promoció conjunta, per això les diverses institucions implicades treballen amb l'objectiu d'aconseguir una administració mancomunada, com és el cas de la Via Verde del Aceite.

La delegació catalana va visitar les estacions de Luque, Doña Mencia, Cabra i Lucena així com els municipis de Zuheros i Lucena. A més també van conèixer iniciatives privades que s'han pogut engegar gràcies a aquest actiu turístic com els Apartamentos Rurales Los Castillarejos, Hotel Hacienda Minerva, Centro Cicloturista de la Subbética, Hotel MS Fuente Las Piedras, Hotel Santo Domingo i Bodegas Alfolí. Els representants dels consells comarcals i de la Diputació van ser atesos pels tècnics i polítics de la Mancomunidad Subbètica i ajuntaments per on discorre la Via Verda.