Hotel Restaurant La Fàbrica de Solfa. Beseit. Una cuina moderna i atrevida basada en la tradició

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#1/28/2022#) AND (caducitat>=#1/28/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Una cinquantena d'activitats per celebrar el Dia Europeu dels Parcs

Sota el lema ‘El patrimoni cultural: també a la natura!’, enguany 12 espais naturals gestionats per la Generalitat organitzen itineraris, exposicions i activitats coincidint amb aquesta efemèride. Les accions compten amb la participació de biblioteques públiques i centres de documentació dels parcs, i s’emmarquen també en els actes programats amb motiu de la Setmana de la Natura

Etiquetes   natura patrimoni, delta ebre, massis ports, serra montsant

Publicat el24/5/2018

Una cinquantena d’activitats per celebrar el Dia Europeu dels Parcs | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... Les Rases de Maraco vistes des del Toscar. Parc Natural dels Ports


Amb motiu del dia Europeu dels Parcs, dotze espais naturals gestionats per la Generalitat organitzen aquests dies prop d'una cinquantena d'activitats destinades a escolars i visitants. Sota el lema “El patrimoni cultural: també a la natura!”, en l'edició d'enguany pren un especial relleu les biblioteques públiques i els centres de documentació dels parcs, per apropar la cultura també dins d'aquests indrets singulars. Així, els 12 centres de documentació de temàtica ambiental de la xarxa DocAmbCat, 20 biblioteques públiques, i un bibliobús organitzen 25 activitats amb la cultura com a protagonista.

A més, les exposicions, itineraris i activitats programades serviran per apropar a la ciutadania les particularitats de cada un dels espais naturals privilegiats que integren el territori català. Les accions s'emmarquen, a més, en els actes programats dins de la Setmana de la Natura, una campanya que pretén promoure la presa de consciència al voltant de la necessitat de conservar el medi ambient.

La Federació de Parcs Naturals i Nacionals d'Europa (EUROPARC), que aglutina gairebé 400 membres de 36 estats europeus, commemora cada 24 de maig des de 1909 aquest Dia, coincidint amb la primera declaració dels primers parcs nacionals europeus, a Suècia.


Una cinquantena d’activitats per celebrar el Dia Europeu dels Parcs | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... Llacuna de l'Encanyissada. Al fons, la Serra de Montsià. Parc Natural Delta de l'Ebre


Activitats a 12 espais naturals del territori

Així, enguany 12 espais naturals gestionats per la Generalitat s'han sumat a la iniciativa amb un conjunt d'activitats que s'allargaran aquests dies. A continuació es detallen les activitats als Parcs Naturals dels Ports, Delta de l'Ebre i Serra de Montsant.


Més informació de la resta de parcs a http://parcsnaturals.gencat.cat/ca/


Una cinquantena d’activitats per celebrar el Dia Europeu dels Parcs | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... La serralada de Montsant. Parc Natural Serra de Montsant.
Arròs Montsià. Del Delta, de casa, de tots