CAT | ES
L’Oficina de Turisme d’Amposta impulsa Un viatge gastronòmic, un curtmetratge rodat amb equip local que promou el Delta de l’Ebre com a destinació gastronòmica. El film posa en valor productes com l’arròs, l’oli, la carn de caça i el peix d’aigua dolça.
Etiquetes amposta, terres ebre, turisme, delta ebre, gastronomia
Publicat el19/6/2025
El curtmetratge es s’entrena online el 20 de juny
Aquest dimarts 17 de juny es va fer la preestrena, a l’oficina de Turisme d’Amposta, del curtmetratge «Un viatge gastronòmic», una producció impulsada per l’Ajuntament d’Amposta, dirigida per Xavi Drago, de la productora local Moule. El film narra la història de l’Anna i la Carla, mare i filla, que arriben al Delta per descobrir-hi els sabors de la zona i decideixen quedar-s’hi a viure.
El curt, protagonitzat i realitzat amb personal del territori, vol promocionar el Delta de l’Ebre com a destinació gastronòmica i reivindica productes autòctons com l’arròs, l’oli, la carn de caça i el peix d’aigua dolça. A la preestrena hi han assistit membres del sector agroalimentari i part de l’equip artístic.
L’alcalde d’Amposta, Adam Tomàs, ha destacat que aquest projecte s’emmarca dins la campanya Catalunya, Regió Gastronòmica Mundial, a la qual s’ha sumat el municipi amb accions com tallers i l’activitat Gastrosàvies, que té l’objectiu de recuperar productes i el receptari de la gent gran. El curt s’estrenarà aquest divendres 20 de juny, a les 10 h, al web unviatgegastronomic.cat.
Per: Redacció
Fotomuntatge: imatges cedides
72
EbreActiu.cat
Què és EbreActiu
Contactar
Publicitat
Butlletí electrònic d'EbreActiu
Informació i avís legal
Política de cookies
Selecció d'enllaços: