Eports Ample de Banda i Internet

CAT | ES


«UN-I-VERS. L'Ebre riu de poesia» reunirà 25 activitats a Benifallet entre el 30 de juny i el 2 de juliol

Es podrà accedir a les activitats a través d’un donatiu o bé compartint la lectura de poemes en un rapsòdrom, ubicat en el punt de trobada, on també hi haurà un estand de llibres, discos i objectes poètics

Etiquetes   vida activa, cultura, turisme cultural, benifallet, riu ebre, baix ebre, terres ebre

Publicat el12/6/2023

«UN-I-VERS. L’Ebre riu de poesia» reunirà 25 activitats a Benifallet entre el 30 de juny i el 2 de juliol | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


El programa d'activitats de la trobada poètica UN-I-VERS. L'Ebre riu de poesia, que se celebrarà a Benifallet entre el 30 de juny al 2 de juliol reuneix fins a 25 activitats. Presentacions de llibres i projectes, espectacles de petit format, tallers, exposicions i un rapsòdrom obert a tothom, través del qual es podrà participar activament. Recitant un poema, propi o d'altres autors, també es podrà accedir als espectacles de pagament o aforament limitat.

L'escriptor Jesús M. Tibau i l'actriu Gemma Ibáñez seran els encarregats de donar el toc de sortida a tot un cap de setmana que comptarà amb presències i propostes com les d'Enric Casasses (amb Don Simon i Telefunken), Carles Dénia (El paradís de les paraules), Josep Ramon Roig, Andreu Subirats, Josep Lluis Villa, Lia Sampai, Silvia Panisello, Vicent Pellicer, Tomàs Camacho, Ana Oliveras, Teresa Tort, Montse Pallarès, Carles Renau, Miquel Àngel Llorens, Quim Melchor, Cristina de Caralt, August Garcia, Fuensanta López, Arturo Gaya i Sergi Trenzano.

L'Associació Cultural lo Carmull i el Club de Lectura de Benifallet hi participaran activament a través d'una exposició i de recitals de poemes. També hi col·labora el grup Dillums d'Arts al Forn amb l'exposició ‘Mirades femenines', on 14 dones fotografien els poemes de Zoraida Burgos.

Es podrà accedir a les activitats a través d'un donatiu o bé compartint la lectura de poemes en un rapsòdrom, ubicat en el punt de trobada, on també hi haurà un estand de llibres, discos i objectes poètics.

«UN-I-VERS. L'Ebre riu de poesia» és una iniciativa del CIJTE (Centre d'Interpretació de la Jota de les Terres de l'Ebre) La Simpàtica Produccions, què la dirigeix artísticament i l'organitzarà conjuntament amb l'Ajuntament de Benifallet, amb el suport del Consell Comarcal del Baix Ebre, l'Idece i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Podeu consultar el programa aquí.


Per: Redacció

comparteix-ho