Venda online productes de la Terra

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#1/21/2022#) AND (caducitat>=#1/21/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Un corriol cua-roja vist a Aldover

Els amics del Centre d’interpretació del Bosc de Ribera d’Aldover ens fan saber d’un fet ornitològic excepcional que s’ha produit aquesta setmana: s’ha pogut observar un exemplar de corriol cua-roja.

Etiquetes   ornitologia, birdwatching, aldover, natura, ocells

Publicat el10/4/2015

Un corriol cua-roja vist a Aldover | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...Els amics del Centre d'interpretació del Bosc de Ribera d'Aldover ens fan saber d'un fet ornitològic excepcional que s'ha produit aquesta setmana: el dia 7 d'abril sobre les 15:30 h en Rob Dijs, holandés afincat a Aldover, va poder observar breument un ocell que en molt poques ocasions s'ha pogut observar a Galícia i que mai s'havia vist a Catalunya: el corriol cua-roja (charadrius vociferus).

Després d'haver publicat aquesta observacio al web ornitho.cat un grup d'ornitòlegs han acudit a l'indret per poder verificar aquesta inusual i excepcional observació.

El corriol cua-roja (en castellà chorlitejo culirrojo), és originari del Nord d'Amèrica on és resident gairebé en tot el continent. A Espanya està considerada una veritable raresa, les "quatre" cites homologades fins l'any 2011 han tingut lloc a Galícia, entre setembre i febrer.

Un corriol cua-roja vist a Aldover | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


Font de la notícia i fotos: Centre d'Interpretació del Bosc de Ribera d'Aldover