Mas de Barberans, el poble de la pauma

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#9/26/2022#) AND (caducitat>=#9/26/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Un any més torna la cursa Ornitho-Swarovski

La cursa consisteix en sortir al camp i comptar tots els ocells que es i després introduir-los al portal Ornitho.cat

Etiquetes   natura patrimoni, delta ebre, ornitologia, deltabirding festival, amposta

Publicat el22/6/2018

Un any més torna la cursa Ornitho-Swarovski | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Com cada any, els organitzadors del Delta Birding Festival han posat en marxa la cursa Ornitho-Swarovski en la que es podrà participar del 13 de juny fins al 22 de setembre.

La cursa consisteix en sortir al camp i comptar tots els ocells que es vegin (el que s'anomena llista completa) i després introduir-los al portal Ornitho.cat

Les condicions bàsiques per participar són:

  • Les llistes han de tenir 30 minuts de durada mínima i han d'estar realitzades en qualsevol punt de Catalunya.
  • Totes les espècies introduïdes han de tenir un comptatge del nombre d'individus detectats, sigui exacte, estimació aproximada o quantitat mínima.
  • Els participants s'han d'inscriure al concurs presencialment durant el DBF a l'estand de l'Institut Català d'Ornitologia.

D'entre totes les llistes entrades correctament a Ornitho.cat se sortejaran uns prismàtics Swarovski Optik EL 10 x42 valorats en 2.300€!.

Es poden consultar les bases del concurs en aquest enllaç.T’esperem a Godall, on trobaràs natura, tradicions i una rica gastronomia