Venda online productes de la Terra

CAT | ES


Ultra Bike: la gran cursa BTT del Port

S´estan realitzant diverses reunions de treball per a la celebració de la primera edició de l´Ultra Bike Els Ports, una cursa BTT al voltant de 140 Km que transcorrerà íntegrament pel massís del Port i que se celebrarà la tardor de 2017.

Etiquetes   ultra bike els ports, btt, els ports

Publicat el30/5/2017

La seu de la Delegació de la Generalitat a les Terres de l'Ebre va acollir ahir, 29 de maig, una reunió de treball de l'Ultra Bike Els Ports que es realitzarà la propera tardor al massís del Port.

Aquesta reunió, en la que van assistir el delegat del Govern a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarés; la representant territorial de l'Esport, Cinta Espuny; Jordi Pallarés, de Kebo Events; els alcaldes dels municipis per on passarà aquesta prova i representants dels club de BTT de les Terres de l'Ebre, va servir per a presentar el projecte als diferents estaments i entitats implicades.

Ultra Bike: la gran cursa BTT del Port | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...

L'Ultra Bike Els Ports serà una cursa BTT de llarga distància, al voltant dels 140 Km, que transcorrerà íntegrament pel massís dels Ports pels termes municipals d'Arnes, Horta de Sant Joan i Prat de Comte, a la Terra Alta; Alfara de Carles, Paüls, Roquetes i Tortosa, al Baix Ebre; Beseit, al Matarranya; La Sénia, al Montsià; i Fredes al Baix Maestrat.

La cursa estarà organitzada per l'empresa Kebo Events que, entre altres activitats esportives, ve organitzant des de fa 3 anys l'ultra trail Estels del Sud, també pel massís del Port; amb el suport dels clubs organitzadors de les curses de la Xallenger BTT Terres de l'Ebre. En paraules de representants Kebo Events «portem mesos treballant amb el projecte i estem fent reunions del treball, pel que encara no podem donar més detalls de l'Ultra Bike Els Ports, aviat crearem perfils a les xarxes socials i posarem en marxa el web de la prova».