XXIV Festa de l’Oli de la Fatarella. 8 i 9 de desembre de 2023

CAT | ES


Últims preparatius de Trails Denes de Morella 2023 per al dissabte 27 de maig

Al voltant de 750 participants recorreran el terme municipal en les tres distàncies, 14 k, 25 k i 45 k, la qual cosa ha superat les expectatives

Etiquetes   activitats outdoor, curses muntanya, morella, comarca els ports

Publicat el24/5/2023

Últims preparatius de Trails Denes de Morella 2023 per al dissabte 27 de maig | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


La tercera edició de Trails Denes de Morella es prepara per a acollir al voltant de 750 participants el dissabte 27 de maig. Així, ahir es va celebrar una reunió amb els voluntaris i voluntàries per a enllestir totes les tasques que implica la jornada de competició. Entre punts de control, avituallaments, entrega de dorsals i altres feines; hi haurà 150 persones repartides pel terme municipal. A aquestes, se sumen les que ja s'han realitzat com el marcatge de les sendes i camins.

Com cada any, es repetiran els recorreguts de cadascuna de les distàncies. Així, comptarà amb una competició de 14 quilòmetres i un desnivell de 600 metres, una de 25 quilòmetres i un desnivell de 1.150 metres i la marató de 45 quilòmetres i un desnivell de 1.900 metres acumulats. A més, el divendres a partir les 12.00 hores eixiran les diferents categories de la trail infantil amb l'alumnat del CEIP Mare de Déu de Vallivana.

La regidora d'Esports, Judit García, ha destacat que “Trails Denes de Morella s'ha consolidat com la principal competició esportiva de la ciutat i enguany ha superat totes les previsions de participació”. L'edil ha explicat “l'organització va acabar ahir de coordinar els treballs amb elsi voluntaris i que la prova del dissabte siga un èxit”. Finalment, García ha volgut “animar a tothom a participar en esta jornada esportiva amb el running com a protagonista” i ha aprofitat per a “agrair a l'organització tota la seua implicació per a portar endavant esta competició, així com la participació de la gent per ajudar en totes les feines que suposa”.

Cal explicar que, els participants podran recollir els dorsals el divendres des de les 18.00 hores fins a les 21.00 hores al Pla dels Estudis i el dissabte a partir de les 6.30 hores. Les sortides estan previstes a les 7.30 hores, 8.00 hores i 8.30 hores, així com l'arribada dels primers participants a les 10.15 hores en el cas de la 14 k, 10.45 hores la de 25 quilòmetres i 12.00 hores la marató. A les 16.00 hores s'efectuarà l'entrega de trofeus de totes les categories i, en acabar això, hi haurà sorteig de regals per als i les participants.


Per: Redacció

Foto: Cedida