Eports Ample de Banda i Internet

CAT | ES


Últimes sessions de la visita sensorial per descobrir el Delta de l'Ebre

MónNatura Delta dona a conèixer les tradicions i costums del Delta amb la visita amb tast “Un Delta de Sensacions”

Etiquetes   turisme, vida activa, activitats en familia, turisme familiar, turisme natura, delta ebre, amposta, mon natura delta ebre

Publicat el23/8/2023

Últimes sessions de la visita sensorial per descobrir el Delta de l’Ebre | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Aquest estiu MónNatura Delta de l'Ebre acull una activitat sensorial per als vespres d'aquest estiu, que s'allargarà fins al pròxim 9 de setembre. Sota el nom de “Un Delta de Sensacions”, l'equipament de la Fundació Catalunya La Pedrera descobreix les arrels del Delta, la seva olor i el paisatge.

Aquesta experiència és una visita on els sentits prendran protagonisme per endinsar-nos al territori des d'una perspectiva sensorial i autèntica per descobrir l'essència del Delta de l'Ebre. Els visitants activaran els cinc sentits amb els quals descobriran el Delta tot degustant, tocant, sentint, olorant i escoltant.

Un Delta de Sensacions” inclou la visita a MónNatura Delta i una petita degustació gastronòmica amb copa de vi per acabar gaudint finalment de la màgia de la posta de sol al Mirador 360°. Des d'allà es pot veure l'espectacle que suposa contemplar les aus de la Tancada i de les antigues salines de Sant Antoni, a tocar de la Llacuna, vora de la mar i amb vistes que arriben fins als Ports i la Serra del Montsià.

  • Divendres i dissabtes des del 14 de juliol al 9 de setembre.
  • Preu 17€ (infants de 7 a 12 anys el preu és de 8'5€).
  • Reserva d'entrades aquí


Per: Redacció

Foto: Cedida

comparteix-ho