Eports Ample de Banda i Internet

CAT | ES


Ultimen els preparatius de la 763a Fira de Morella

Morella rebrà milers de visitants durant el cap de setmana dels dies 7 i 8 de setembre

Etiquetes   turisme familiar, turisme, morella, els ports

Publicat el4/9/2019

Ultimen els preparatius de la 763a Fira de Morella | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


La 763a Fira de Morella s'apropa i la ciutat ultima els preparatius per a rebre als 150 expositors que mostraran els seus productes en aquesta cita. A més, durant el transcurs de la Fira els dies 7 i 8 de setembre, Morella rebrà milers de visitants que, com cada any, s'apropen a l'Albereda i l'Espai Firal a conéixer els productes característics d'aquesta zona. Així, en aquesta edició s'augmenta el nombre d'animals exposats i els sortejos destinat als expositors d'aquestos.

Cal recordar que la Fira de Morella és un aparador de la importància del sector primari en la comarca dels Ports, de manera que és una mostra dels productes que s'obtenen de l'agricultura i la ramaderia. Tanmateix, en els últims anys s'ha convertit en un atractiu turístic on també es mostren els diferents serveis i atractius d'aquesta zona.

La Fira de Morella compta amb diferents zones i espais que separen la zona més comercial dels animals. D'aquesta manera, l'Espai Firal i l'Albereda concentren la part comercial i a l'exterior de l'Espai Firal se situa el ramat en les carpes especials. Cal recordar que Morella té un important teixit comercial i gastronòmic que aprofita aquest cap de setmana per a mostrar totes les possibilitats que ofereix. Així, en aquesta edició de la fira es realitzaran exhibicions de gossos pastors al Prat de l'Albereda, així com una mostra de tapes dels diferents establiments a l'Espai Firal i activitats per als xiquets i xiquetes com un parc infantil o passeigs a cavall.
butlletí EbreActiu

comparteix-ho