butlletí EbreActiu

CAT | ES


Última prova del Running Sèries Terres de l'Ebre aquest diumenge a Jesús

La cursa 5/10km de Jesús tancarà aquest diumenge 11 de novembre el circuit ebrenc de curses de running

Etiquetes   esports, running, jesus, terres ebre

Publicat el8/11/2018

Última prova del Running Sèries Terres de l’Ebre aquest diumenge a Jesús | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Participants de l'edició 2017 de la cursa 5/10k de Jesús


Aquest diumenge 11 de novembre se celebrarà l'última prova del circuit Running Sèries de les Terres de l'Ebre amb la Cursa 5/10 km de Jesús (Tortosa, Baix Ebre). La prova està organitzada per l'Associació Jesús es Mou, amb la col·laboració de l'EMD Jesús i començarà a les 10 h a la ctra. Roquetes-Jesús, enfront del complex esportiu Jesussport. Els participants podran escollir entre un recorregut de 5km i un de 10 km, que trancorrerà pels principals carrers del municipi. També hi haurà una cursa per als més menuts que començarà a les 11.30 h.

Un cop finalitzades les proves hi haurà l'acte d'entrega de trofeus i posteriorment l'Associació Jesús es Mou farà entrega a l'EMD de Jesús d'un desfibril·lador per poder ubicar a l'exterior del complex esportiu.

Les inscripcions es poden fins al divendres 9 de novembre al web jesusesmou.cat a un preu de 14€. El mateix dia de la cursa, el diumenge 11 de novembre, es podran fer inscripcions fins mitja hora abans de començar la cursa a un preu de 18€. Hi haurà sorteig d'obsequis i samarreta tècnica commemorativa per als primers 150 inscrits.


Última prova del Running Sèries Terres de l’Ebre aquest diumenge a Jesús | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...L'Associació Jesús es Mou

Jesús es Mou és una entitat sense afany de lucre que s'ha creat aquest any 2018 amb la voluntat de fomentar l'esport, la solidaritat i col·laborar amb el teixit social del municipi i de les Terres de l'Ebre en general.

L'objectiu principal de l'associació és continuar tota la feina que s'ha estat fent fins ara i millorar la qualitat i el nombre d'esdeveniments esportius a Jesús. A la seva agenda anual hi ha seguir organitzant la cursa 5/10 km, que forma part del circuit ebrenc de running i que, en part, és un dels motius pel qual neix l'associació.

La cursa 5/10 km de Jesús està consolidada dins dels actes esportius del municipi i mou un nombre de voluntaris important, òbviament les activitats no podrien fer-se sense l'ajuda inestimable dels col·laboradors, que contribueixen en un benefici social que sempre és positiu.

Enguany, els beneficis que generi la cursa contribuiran a dotar a Jesús de desfibril·ladors externs ja que, actualment, al municipi només se'n disposa d'interiors en edificis públics. Al mateix temps, Jesús es Mou ha engegat una iniciativa solidària per tal de recaptar fons per aquesta causa, que consisteix en una polsera solidària que es podrà obtenir el mateix dia de la cursa a un preu de 2'5€.

Però l'activitat de Jesús es Mou no s'acaba aquí, ja que vol seguir fent créixer l'ànima solidària, contribuint a que les Terres de l'Ebre esdevingui un territori solidari, per aquest motiu els beneficis dels esdeveniments que s'organitzaran es destinaran a ajudes socials.Restaurant L’Estany Casa de Fusta. Cuina tradicional deltaica

comparteix-ho