Hotel Restaurant La Fàbrica de Solfa. Beseit. Una cuina moderna i atrevida basada en la tradició

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#8/12/2022#) AND (caducitat>=#8/12/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Última fase del Land Sea

A Catalunya, durant 2019, aquest projecte europeu se centrarà en el Parc Natural del Delta de l’Ebre per treballar amb les prioritats de la Carta Europea de Turisme Sostenible

Etiquetes   turisme, natura, entorn, parc natural delta ebre

Publicat el21/12/2018

Última fase del Land Sea | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... El Parc Natural del Delta de l'Ebre és l'hàbitat aquàtic més extens de Catalunya


Durant la trobada celebrada a Barcelona es van tractar les polítiques de foment de l'ecoturisme a cada una de les regions participants. En el cas de Catalunya, es posa l'accent en el Parc Natural del Delta de l'Ebre com a exemple de l'hàbitat aquàtic més extens de Catalunya i amb una rica diversitat d'ambients. Riu, mar, badies, platges, dunes, salobrars, bosc de ribera, llacunes costaneres, illes fluvials i ullals, juntament amb els arrossars...tots ells acullen una gran diversitat d'organismes (ocells, peixos, rèptils, amfibis, invertebrats...) adaptats als diferents hàbitats, on cal sumar una notable presència humana i una activitat econòmica que necessita d'una gestió equilibrada per a la seva conservació i ús turístic .

A Catalunya, l'intercanvi es farà amb els participants italians tant de la regió com de la universitat. Molisse té aprovat un model per desenvolupar l'ecoturisme a la costa de l'Adriàtic que inclou inversions elevades en protecció i en desenvolupament d'infraestructures i incorpora un sistema de seguiment amb indicadors de sostenibilitat que pot aportar coneixement respecte a situacions que també es donen a Catalunya. Des de Catalunya es donarà a conèixer com s'està implementant el Pla de foment del turisme de natura, incloent les polítiques de promoció que el nou pla de màrqueting desenvolupa. Aquest intercanvi, previst pel proper mes de maig, tancarà el procés previst en el projecte com a coneixement i intercanvi de les millors pràctiques possibles.DOS PEDRES FONTCALDA. GASTROESPAI - Gandesa (Terra Alta)


El projecte Land-Sea

El projecte Land-Sea s'integra dins el programa europeu Interreg, que ajuda als governs regionals i locals europeus a desenvolupar i fer millors polítiques que portin a un impacte sostenible i integrat per a les persones i els llocs, a través de la creació d'espais comuns de compartició d'experiències entre diferents regions.

L'objectiu concret del projecte és abordar el tema de les polítiques de gestió de zones costaneres, dirigint-se especialment a la preservació dels ecosistemes de la costa i el seu desenvolupament socio-econòmic en clau de sostenibilitat, connectant amb estratègies d'ecoturisme.

Les zones costaneres comprenen un complex sistema identificat no només amb la mateixa línia de la costa, sinó també amb els seus diversos subsistemes i les conques de rius que hi estan connectades. A la Unió Europea, la costa representa un dels sistemes més vulnerables i fràgils tant en termes físics com territorials, antròpics, socials o econòmics.

El projecte Land-Sea vol afavorir uns processos més inclusius, efectius i eficients de governança regional amb la idea d'incrementar i fomentar la creació de competències i habilitats a nivell institucional per al desenvolupament d'un sistema costaner sostenible, que preservi els hàbitats naturals i contextualitzi el recolzament al desenvolupament d'estratègies d'ecoturisme regional.

La Direcció General de Turisme participa en el projecte Land Sea Interreg Europe juntament amb l'Agència d'Ecologia Urbana de Barcelona i les regions de Molisse (Itàlia), Varna (Bulgària) i Hamburg. El projecte Land-Sea s'integra dins el programa europeu Interreg que ajuda els governs regionals i locals europeus a desenvolupar polítiques que generin un impacte sostenible per a les persones i els territoris, a través de la creació d'espais on compartir experiències.


Última fase del Land Sea | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...  L'última fase del projecte Land Sea se centrarà al Parc Natural del Delta de l'Ebre