butlletí EbreActiu

CAT | ES


Ulldemolins organitza la primera Cursa de la Dona del Priorat

Serà el diumenge 26 de maig i l’esdeveniment serà una celebració de la salut, l’esport i la solidaritat, on tots els beneficis generats seran destinats a la Lliga contra el càncer de les comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre

Etiquetes   activitats outdoor, running, priorat, ulldemolins

Publicat el14/5/2024

Ulldemolins organitza la primera Cursa de la Dona del Priorat | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Ulldemolins s'engresca amb la seva primera Cursa de la Dona del Priorat, un esdeveniment que promet ser una festa de l'esport, la solidaritat i de la dona. Organitzada per l'Agrupació Excursionista Montsant i l'Ajuntament d'Ulldemolins, aquesta cursa-caminada per a tots els públics està programada per al 26 de maig de 2024 a les 10.30h.

La Cursa de la Dona del Priorat és una iniciativa que neix amb la intenció de posar en relleu el paper fonamental de les dones a la nostra comarca i alhora promoure l'activitat física i els valors de l'esport entre elles. És un esdeveniment exclusivament femení, obert a dones de totes les edats i condicions físiques.

És una celebració de la salut, l'esport i la solidaritat, on tots els beneficis generats seran destinats a la Lliga contra el càncer de les comarques de Tarragona i Terres de l'Ebre. Durant la cursa-caminada, gaudirem d'un recorregut de senders i camins amb vistes al Montsant, i accessible per a tothom. El dia de l'esdeveniment estarà carregat d'energia i entreteniment. Des de la batucada animant les participants fins a una classe de zumba en acabar la cursa. Després de l'esforç, les participants i acompanyants podran gaudir d'un dinar i d'un avituallament a l'arribada.

Les interessades poden inscriure's a la Cursa de la Dona del Priorat a través del lloc web oficial de l'esdeveniment: www.sites.google.com/view/aemontsant-cursadonapriorat.

L'Agrupació Excursionista Montsant i l'Ajuntament d'Ulldemolins estem compromesos a fomentar l'esport, la salut i la solidaritat a la nostra comarca. Amb la primera edició de la Cursa de la Dona del Priorat, volem crear un esdeveniment memorable i significatiu per a tothom.



butlletí EbreActiu



Per: Redacció


comparteix-ho