Lo Sirgador, llagut turístic. Activitats al riu Ebre i a la Via Verda

CAT | ES


Ulldecona presenta la nova oferta cultural i natural per a la temporada d'estiu

Endinsa’t en el patrimoni d’Ulldecona, visita el castell medieval, les pintures rupestres, el poblat ibèric i passeja entre oliveres mil·lenàries per descobrir l’arbre més antic de la península Ibèrica acompanyat d’un tast d’oli mil·lenari

Etiquetes   turisme, turisme cultural, turisme natura, ulldecona, montsia, terres ebre

Publicat el26/6/2020

Ulldecona presenta la nova oferta cultural i natural per a la temporada d’estiu | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Ulldecona ha presentat la nova oferta cultural i natural del municipi per a la temporada d'estiu 2020. A través de visites guiades repartides en quatre paquets turístics, el visitant podrà descobrir el ric patrimoni cultural i natural d'Ulldecona.

Els paquets són: El Castell i el centre històric, El conjunt rupestre i el centre històric, El paisatge cultural de les oliveres mil·lenàries de l'Arion i Les pintures rupestres d'Ulldecona i la Moleta del Remei d'Alcanar.

A l'ermita de la Pietat, en plena serra de Godall i en un indret meravellós, és on es troben les pintures rupestres més antigues de Catalunya, prova que els antics caçadors hi tenien el seu lloc de supervivència habitual. També hi trobareu vestigis d'antics poblats ibers, restes romanes, musulmanes i cristianes al castell medieval i un museu natural d'oliveres mil·lenàries amb l'arbre més antic de la península Ibèrica, la Farga I, la seua l'olivera més famosa. Aquesta població, que encara conserva el barri jueu, té un nucli antic interessant, amb l'església i la plaça porticada que li donen un caràcter rellevant dins la comarca del Montsià.

Més informació i reserves en aquest enllaç.


Per: Redacció

comparteix-ho