Món Natura Delta de l´Ebre. Gaudeix de la màgia del Delta de l´Ebre

CAT | ES


Ulldecona presenta una nova edició de SECRETS

El cicle pretén ser una finestra a la diversitat, a la riquesa musical d’arreu, on les escenes emergents tinguin un paper important per a ser desgustades tant pel públic ja sensibilitzat com per públic curiós

Etiquetes   vida activa, cultura, ulldecona, montsia, terres ebre

Publicat el19/1/2024

Ulldecona presenta una nova edició de SECRETS | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


L'Antic Molí de César Martinell ha acollit aquesta setmana la presentació d'una nova edició del cicle Secrets. Han participat l'alcaldessa d'Ulldecona, Núria Ventura, la tinent d'alcaldia i regidora de Cultura, Cati Brusca, i el coordinador del cicle, Agustí Vericat. La imatge gràfica del cartell ha estat dissenyada per Cultiu.

SECRETS pretén ser una finestra a la diversitat, a la riquesa musical d'arreu, on les escenes emergents tinguin un paper important per a ser desgustades tant pel públic ja sensibilitzat com per públic curiós. Així, tots tres van destacar el potencial del municipi en l'àmbit de la cultura i com “l'art, la música i la creació en són part fonamental”, ofertant interessant propostes de molta qualitat. Dels cinc concerts programats, que tindran lloc durant el primer trimestre d'aquest any, quatre seran a la mateixa sala polivalent de l'Antic Molí de César Martinell i un a l'ermita del Loreto.

En aquesta variada i diversa edició gaudirem de propostes fresques i en plena expansió que ens portaran en primer lloc el so desenfrenat dels ALMA DE BOQUERON i la seva hibridació de rumba catalana amb el pop, el blues, el flamenco, el country. Passarà per Ulldecona també la gran sorpresa de DULZARO, l'artista revelació de la fusió de la música tradicional castellanolleonesa amb l'electrònica d'avantguarda; la imprevisible litúrgia contemporània de l'irrepetible i màgic duet LOS SARA FONTAN i la frescor inquieta del cantautor local XAVI RIBA en format vermut. L'edició d'engany es tancarà amb la superbanda pota negra TRADITIONAL TOURIST i el seu rock/funk/blues de 1a divisió.

El cicle està organitzat per l'Ajuntament d'Ulldecona i comissariat per l'Associació Jornades Musicals de l'Ermita. Entrades a la venda a www.turismeulldecona.cat/secrets/

Ulldecona presenta una nova edició de SECRETS | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Per: Redacció

Foto: Cedida

comparteix-ho