Horta de Sant Joan, un paradís a la Terra Alta

CAT | ES


Ulldecona enllesteix l'adequació i neteja del camí fluvial del riu Sénia al pas pel seu terme municipal

L’itinerari, des del naixement a la desembocadura del riu Sénia, tindrà uns 50 km i es podrà fer a peu o a bicicleta. L’objectiu és impulsar el turisme de natura i posar en valor els actius naturals i patrimonials de les poblacions per on passa el riu

Etiquetes   natura patrimoni, montsia, ulldecona, riu senia

Publicat el14/5/2018

Ulldecona enllesteix l’adequació i neteja del camí fluvial del riu Sénia al pas pel seu terme municipal | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... 


Aquests dies s'estan duent a terme els treballs d'adequació, neteja, poda i desbrossament forestal, per a condicionar l'itinerari mediambiental pel riu Sénia que transcorre pel terme municipal d'Ulldecona.

El projecte, impulsat per la Mancomunitat de la Taula del Sénia, permetrà gaudir d'un camí natural i afecta els termes municipals de la Pobla de Benifassà, Rossell, la Sénia, Canet lo Roig, Sant Jordi, Sant Rafel del Riu, Traiguera, Ulldecona, Alcanar i Vinaròs.

L'itinerari, des del naixement a la desembocadura del Riu Sénia, tindrà uns 50 km i es podrà fer a peu o a bicicleta. L'objectiu és impulsar el turisme de natura i posar en valor els actius naturals i patrimonials de les poblacions per on passa el riu. Es re-aprofitaran els itineraris ja marcats i només s'obriran trams nous per unir els camins existents.

comparteix-ho