Horta de Sant Joan, un paradís a la Terra Alta

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#1/19/2022#) AND (caducitat>=#1/19/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Turisme Amposta estrena nova web

Aposta pel turisme d’experiències i per la natura, la gastronomia, el turisme familiar i l’esport com els principals actius turístics del municipi

Etiquetes   turisme, amposta, delta ebre

Publicat el10/10/2018

Turisme Amposta estrena nova web | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


Amposta és Delta de l'Ebre, és Gastronomia, és Família i és Esport. Són els quatre eixos temàtics sobre els quals s'estructura la informació de la nova web Turisme Amposta, que fa una aposta pel turisme d'experiències i per una imatge molt visual. Aquesta estructura temàtica es complementa amb un submenú on el visitant pot trobar tota la informació necessària per visitar la ciutat i el seu terme: Descobreix (on hi ha informació sobre els actius turístic), Planifica (tot allò que necessita per organitzar el viatge, com l'agenda d'activitats) i Reserva (on hi ha els allotjaments i activitats de la zona).

«Hem apostat per fer una web molt visual, que atragui al visitant amb impressionants fotografies dels espais naturals i actius patrimonials que tenim, no només a Amposta sinó al Delta de l'Ebre», diu la regidora de Turisme, Fires i Promoció Exterior, Joana Estévez, qui també assenyala que la web també inclou informació sobre el conjunt de les Terres de l'Ebre i enllaços als diferents portals turístics de la zona.

La web, que utilitza la tecnologia Wordpress i adaptada per a mòbils i tabletes, ha estat dissenyada per l'empresa Nuwa Digital, especialitzada amb la presència online de diferents patronats de turisme d'arreu del país. Tota la informació es pot trobar amb català, castellà, anglès i francès. L'enllaç directe a la web és www.turismeamposta.cat