Tivissa, muntanyes d┤hist˛ria

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#1/20/2022#) AND (caducitat>=#1/20/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Turisme Amposta enceta una nova temporada de tallers gastron˛mics

SerÓ el dia 1 de febrer amb el taller de postres de les Terres de l’Ebre, que impartirÓ el mestre pastisser d’Ulldecona, Lluc Raga

Etiquetes   gastronomia, gastronomia km0, amposta, ulldecona, terres ebre

Publicat el21/1/2020

Turisme Amposta enceta una nova temporada de tallers gastron˛mics | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


El dissabte 1 de febrer arranca una nova temporada de tallers culinaris a l'Espai Ebre KM 0, el centre de promociˇ turÝstica i gastron˛mica ubicat a l'Oficina de Turisme d'Amposta. El tret de sortida el donarÓ un taller prÓctic de postres de les Terres de l'Ebre, a cÓrrec del mestre artesÓ pastisser Lluc Raga, de la Pastisseria Raga d'Ulldecona, que ensenyarÓ als participants a elaborar periquillos i rotllets del secret, dos dels dolšos mÚs representatius d'Ulldecona.

El preu del taller Ús de 10 euros, les places estan limitades a 25 persones i les inscripcions es poden fer a travÚs d'aquest enllaš.


Per: Redacciˇ

Foto: Cedida