Sant Jaume d´Enveja, harmonia natural

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#1/24/2022#) AND (caducitat>=#1/24/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Turisme de l'Ametlla de Mar presenta una visita virtual de 360º de la costa calera

Amb aquesta visita virtual, es vol incentivar la promoció turística i alhora també conscienciar de la riquesa natural dels paisatges del litoral calero i la necessitat de cuidar-los i protegir-los

Etiquetes   turisme, platges, ametlla de mar, baix ebre, mar de lebre

Publicat el29/7/2021

Turisme de l’Ametlla de Mar presenta una visita virtual de 360º de la costa calera | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


https://www.ametllamar.cat/turisme/es/inici/ és un dels principals actius turístics de la vila marinera de la Mar de l'Ebre. Els seus 20 km amb tot un seguit de cales i platges, unes de sorra fina i blanca, d'altres de pedres o de còdols, zones naturals amb gran interès ecològic, boscos de pins que arriben a tocar la mar, penya-segats rocosos d'una gran bellesa; configuren un dels trams del litoral català amb més atractiu per a veïns i visitants.

Conscients d'aquest fet, des de l'Àrea Municipal de Turisme s'ha posat en marxa un projecte de posicionament i millora de la visibilitat dels atractius turístics caleros. Una acció que ofereix a l'usuari visites virtuals de 360º de la costa calera, a través del portal web de Turisme.

El projecte s'ha realitzat amb un mètode innovador, anomenat Airpano, que reuneix una cinquantena d'imatges VR 360. Una nova tecnologia immersiva utilitzada per primera vegada a Catalunya, que permet a l'usuari visualitzar, tant a vista d'ocell com des de terra, la totalitat dels racons més representatius del litoral calero.

A més, una de les novetats d'aquesta tècnica és que des d'un punt es pot anar avançant als següents de forma interactiva, clicant a sobre de les icones, un dron en el cas d'imatges aèries, o la silueta d'una persona en el cas de les imatges des de terra.

La regidora de Turisme, Maite Boquera, explica que l'acció s'emmarca dins el Pla Estratègic i remarca que l'objectiu és promocionar la costa del municipi i alhora conscienciar del seu gran valor per cuidar-lo.

Es fa realitat així una de les propostes del recent Pla Estratègic encarregat des de la mateixa Àrea Municipal de Turisme, on es remarca que el litoral en el seu conjunt constitueix el veritable capital de l'activitat turística. La protecció d'aquest espai ja no és una opció sinó una necessitat indefugible. El sector turístic es troba directament interpel·lat per la necessitat de protegir el litoral, ja que el futur de l'activitat turística hi està directament vinculat.


Font: La Cala RTV

Foto: Cedida