La jornada, que s’ha celebrat avui dilluns, també ha servit per presentar la proposta de marques d’experiències gastronòmiques per part de l’Agència Catalana de Turisme
Etiquetes turisme, oleoturisme, ulldecona, taula del senia, territori senia
Publicat el25/3/2019
La jornada ha tingut lloc a l'Oficina de Turisme d'Ulldecona. Foto: Agència Catalana de Turisme
Una cinquantena de persones han participat avui a Ulldecona en la segona reunió de la Xarxa d'Iniciatives Oleoturístiques de Catalunya, impulsada ara fa dos anys a la Granadella. La jornada l'han obert els parlaments de l'alcaldessa, Núria Ventura, el tècnic de promoció econòmica i representant del Centre de la Cultura de l'Oli de Catalunya, Elies Bosch, la representant de l'Associació Foment del Turisme de les Garrigues, Montse Freixa, i el tècnic de patrimoni de l'Ajuntament d'Ulldecona, Agustí Vericat.
A banda del treball en grup al voltant dels eixos estratègics de treball, relacionats amb el paisatge i el patrimoni, la gastronomia i la salut i la promoció i comercialització, la jornada ha servit per presentar la proposta de marques d'experiències gastronòmiques per part de l'Agència Catalana de Turisme, i per avançar en el projecte europeu Pofecta impulsat pel Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació.
Les Oliveres Mil·lenàries del Territori Sénia, catalogades SIPAM per la FAO, han estat també protagonistes d'una trobada que han acabat amb un dinar degustació de plats elaborats amb varietats autòctones d'oli a càrrec de restaurants i pastisseries locals i una visita al Museu Natural de l'Arión aquesta mateixa tarda.
EbreActiu.cat
Què és EbreActiu.cat
Contactar
Publicitat
Butlletí electrònic d'EbreActiu
Informació i avís legal
Política de cookies
Selecció d'enllaços: