Horta de Sant Joan, un paradís a la Terra Alta

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#6/28/2022#) AND (caducitat>=#6/28/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

«Troba’l i marca’l» per a localitzar plantes, mol·luscs i ocells al delta de l’Ebre

L’Associació de Turisme Rural de les Terres de l’Ebre, l’Associació d’Empreses i Activitats Turístiques del Delta de l’Ebre i el Parc Natural del delta de l’Ebre han editat un fulletó per a identificar les 10 plantes, mol·luscs i els 30 ocells més habituals del delta de l’Ebre.

Etiquetes   publicacions, delta ebre, publicacions digitals

Publicat el7/4/2017

Aquest fulletó, amb el títol «troba’l i marca’» s’ha editat amb l’objectiu que els visitants del Parc Natural del delta de l’Ebre puguin descobrir els ocells, plantes i mol·luscs més habituals del Delta. Es tracta d’una acció dins del pla d’actuacions de la Carta Europea de Turisme Sostenible, en col·laboració entre entitats privades i l’administració.

Concretament el fulletó proposa trobar 10 plantes, 5 mol·luscs i 30 ocells que, per la seva abundància, són força fàcils de localitzar.

El fulletó està editat en català, castellà, francès i anglès en el que hi ha les fotografies de les 35 espècies proposades, el nom en aquests 4 idiomes, l’època en que és més fàcil trobar-les i les mides.

Entre aquestes espècies hi ha l’àlber, el tamariu, el lliri groc, la tellerina, el peu de pelicà, l’ànec coll-verd, el capó reial, el flamenc, la fotja, ...

«Troba’l i marca’l» per a localitzar plantes, mol·luscs i ocells al delta de l’Ebre | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...