Alt Maestat, Humand Land

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#8/12/2022#) AND (caducitat>=#8/12/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

La Triatló de Deltebre donarà el tret de sortida a la lliga de Triatlons TriTour

El cap de setmana del 13 i 14 d’abril, Deltebre tornarà a ser la capital de l’esport amb la realització de la sisena edició del triatló de Deltebre, primera de les quatre proves de la Lliga de Triatlons de Catalunya

Etiquetes   activitats outdoor, triatlons, deltebre, delta ebre

Publicat el3/4/2019

La Triatló de Deltebre donarà el tret de sortida a la lliga de Triatlons TriTour | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Participants a l’edició 2018 del Triatló de Deltebre


El cap de setmana del 13 i 14 d’abril, Deltebre tornarà a ser la capital de l’esport amb la realització de la sisena edició del triatló de Deltebre, un esdeveniment que aplegarà al voltant de 1.000 atletes d’arreu de Catalunya i de l’estat espanyol.

Un any més, i en el marc de la presentació de la cursa, l’alcalde de Deltebre, Lluís Soler, ha destacat que "Deltebre compta amb tots els ingredients necessaris per al desenvolupament de les proves que es duran a terme al llarg del cap de setmana”. De fet, més enllà de la cita esportiva, Soler ha afegit que “la triatló, a banda de posar en valor els atractius paisatgístics de Deltebre, també és una oportunitat per a la dinamització de l'economia local ates el gran nombre de participants que acull aquesta prova”.

El Triatló de Deltebre s’emmarca dins la Lliga de Triatlons de Catalunya, la reanomenada TriTour, que compta amb la realització de quatre proves en diferents indrets de la geografia catalana. L’edició de Deltebre, a banda de ser la primera de la lliga, és una de les més esperades pels atletes ja que el desnivell del terreny és pràcticament nul i es poden arribar a aconseguir marques rècord.

Aquesta edició comptarà, tal com és habitual, amb una prova de natació, una de ciclisme i una d’atletisme. Les proves s’ofereixen en quatre disciplines diferents: olímpica, sprint, half i short. Per a facilitar la participació, aquestes es podran realitzar individualment o amb grups de dues o tres persones.profisio - fisioteràpia esportiva i per a la salut - Amposta - Joan Lluís Fernàndez (col·legiat 10289)


El regidor de Promoció Esportiva, Robert Bertomeu, ha explicat que “la posada en marxa del Centre Esportiu del Delta i del Centre Fluvial del Delta són dos atractius més que faciliten l'organització de l'esdeveniment”.

A la roda de premsa de presentació de la prova també han participat representants de les empreses que col·laboren amb l’organització d’aquesta triatló. En aquest sentit, el representant d’Unitik, Kilian Bertomeu, ha subratllat que "la Triatló de Deltebre és un esdeveniment que està plenament consolidat al nostre municipi i això facilita que la ciutadania vulgui formar part de l'organització de la cursa”. A dia d’avui ja es compta amb una borsa de més de 180 voluntaris.

Finalment, el portaveu de Wefeel Events, Eloi Moragues, ha donat les gràcies a l'Ajuntament de Deltebre per les facilitats i ha explicat que "l'èxit dels darrers anys ha estat consolidat gràcies a totes les parts implicades en l’edició d’aquest esdeveniment familiar, proper i en un entorn natural únic en aquest país". A hores d'ara, a dos setmanes de la cursa, hi ha més de 750 esportistes inscrits.

Per a l'edició d'aquest any s'ha realitzat un vídeo promocional que ha comptat amb la participació de diferents atletes i amb escenaris de luxe com són el cas del pont Lo Passador, el Centre Esportiu del Delta i el Centre Fluvial del Delta. El vídeo és pot consultar al canal Youtube de l'Ajuntament de Deltebre.


Calendari del TriTour

La Lliga de Triatlons de Catalunya continuarà l'1 i 2 de juny amb el Triatló d'Amposta. La tercera competició serà el 7 de juliol al Pont de Suert i Tossa de Mar tancarà el TriTour el 14 de setembre.


La Triatló de Deltebre donarà el tret de sortida a la lliga de Triatlons TriTour | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... La roda de premsa s'ha fet aquest matí. Foto: cedida