Eports Ample de Banda i Internet

CAT | ES


El Triatló de Deltebre aplegarà 3.000 persones al municipi durant aquest cap de setmana

La primera prova, el Triatló Olímpic, s’iniciarà el dissabte 15 d’abril a les 15 hores al Passeig Fluvial. Més tard serà el torn de la modalitat Sprint. L’endemà, a partir de les 08 hores, serà el moment de les proves Half i Short

Etiquetes   activitats outdoor, triatlons, deltebre, baix ebre, terres ebre

Publicat el12/4/2023

El Triatló de Deltebre aplegarà 3.000 persones al municipi durant aquest cap de setmana | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Imatge d'arxiu del Triatló de Deltebre


Aquest dissabte 15 i diumenge 16 d'abril, Deltebre tornarà a esdevenir seu de l'esport amb una nova edició del Triatló de Deltebre. Una prova que dóna inici a la Lliga Tritour i que aplegarà a un miler d'esportistes durant el cap de setmana en les diferents modalitats existents: Sprint, Olímpic, Short i Half.

La presentació de la prova s'ha dut a terme al Passeig Fluvial, prop de la zona on els atletes sortiran nadant del riu per agafar la bicicleta, un dels moments més icònics del Triatló de Deltebre. Per a Kilian Bertomeu, representant de l'empresa organitzadora WeFeel, els atractius de Deltebre “fan d'aquesta una prova especial i referent, que facilita la participació dels atletes, i que és possible gràcies a l'esforç de l'Ajuntament de Deltebre però també de molts col·laboradors i col·laboradores”.

Una de les participants en aquesta edició és Saleta Castro, una triatleta professional de Pontevedra que ha aconseguit diferents èxits en la seva trajectòria esportiva. Més enllà de la seva participació, i com a novetat en aquesta edició, Castro també durà a terme una ponència el divendres per a tarda per detallar la seva experiència.

Enguany el triatló, més enllà de participants de Catalunya i de l'Estat espanyol, també acull atletes internacionals.

La primera prova, el Triatló Olímpic, s'iniciarà el dissabte 15 d'abril a les 15 hores al Passeig Fluvial. Més tard serà el torn de la modalitat Sprint. L'endemà, a partir de les 8 hores, serà el moment de les proves Half i Short.


Per: Redacció

Foto: EbreActiu

comparteix-ho