suma’t al canal whatsapp d’EbreActiu

CAT | ES


Triatló 100% Half L'Ametlla de Mar amb més de 200 participants

200 triatletes competeixen al 100% Half de l’Ametlla de Mar disputat el 17 d’abril. Els guanyadors van ser Pau Botella, en homes, i Ariadna Coll, en dones.

Etiquetes   triatlo, ametlla de mar, baix ebre

Publicat el20/4/2016

El passat diumenge 17 d'abril, des de l'Ametlla de Mar es donava el tret de sortida a la temporada de triatlons «100%HALF»

A les 9 del matí, des de la cala Pixavaques es donava la sortida a més de 200 participants que tenien per endavant 1.900 m. nedant, 90 Km amb bicicleta i 21 Km corrent.

Tant el circuit de ciclisme com la cursa a peu es van caracteritzar pel seu grau d'exigència ja que acumulaven un desnivell positiu de més de 1.300 metres. Aquesta duresa es va veure reflectida a les cares dels participants al creuar la línia d'arribada, amb una lluita constant des del primer fins al darrer moment.

Triatló 100% Half L’Ametlla de Mar amb més de 200 participants | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...

El guanyador de la prova en categoria masculina fou Pau Botella amb un temps de 4 h 25' 28"; mentre que en categoria femenina va guanyar Ariadna Coll amb 5h 40' 20".

Va ser un cap de setmana esplèndid amb molt bon ambient i bona organització en aquesta segona edició del 100 Half de l'Ametlla de Mar, un poble mariner que aposta pel triatló i per aconseguir ser un lloc de referència en aquest esport a nivell nacional.


Font de la notícia: Diversport

comparteix-ho