Eports Ample de Banda i Internet

CAT | ES


Tretze restaurants de l'Ampolla participen en les XXII Jornades Gastronòmiques de l’Arròs

Les jornades d’aquest any 2021 seran del 25 de setembre al 10 d’octubre

Etiquetes   vida activa, turisme gastronomic, jornades gastronomiques, arros, l&rsquo, ampolla, baix ebre, delta ebre, terres ebre, jornades arros

Publicat el17/9/2021

Tretze restaurants de l’Ampolla participen en les XXII Jornades Gastronòmiques de l’Arròs | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Un total de tretze restaurants de l’Ampolla participaran del 25 de setembre al 10 d’octubre en les XXII Jornades Gastronòmiques de l’Arròs oferint diferents menús basats en aquest cereal que es conrea al Delta de l’Ebre.

Coincidint amb l’època de la sega de l’arròs, un any més restauradors del municipi han preparat un seguit de propostes de menús que combinen aquest producte amb d’altres de proximitat com peix de la llotja de l’Ampolla, marisc i vins DO Terra Alta. Els preus dels menús oscil·len entre els 30 i els 45 euros.

Els restaurants adherits a les jornades d'aquest any 2021 són: Bama Restaurant – Beach Club, Botavara, Can Piñana, Casa Llambrich – Juani, Club Nàutic – Casa Montero, La Barraca, La Roca Plana, Lo Goleró, Restaurant del Mar – Flamingo, Rodamar, Sol, Taperia Lo Típic, Xerta Mar.


Per: Redacció

comparteix-ho