suma’t al canal whatsapp d’EbreActiu

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#12/9/2021#) AND (caducitat>=#12/9/2021# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Tret de sortida a la campanya de promoció de productes amb DOP-IGP

Els vídeos, produïts per la Federació Catalana DOP IGP, es veuran a TV3 i 3/24 durant la campanya de Nadal i també en mitjans digitals

Etiquetes   de la terra, producte local, producte proximitat, catalunya, DOP IGP

Publicat el25/11/2021

Tret de sortida a la campanya de promoció de productes amb DOP-IGP | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre...


La Federació Catalana DOP IGP ha posat en marxa una campanya de comunicació per donar a conèixer i promoure el consum dels productes de qualitat certificada amb el distintiu Denominació d'Origen Protegida (DOP) i Identificació Geogràfica Protegida (IGP). La campanya dissenyada per l'empresa de comunicació Anïmae, consta d'un espot principal de 35 segons protagonitzat per la pastissera i presentadora del programa CUINES de TV3, Gessamí Caramés, que s'ha convertit en l'ambaixadora d'aquests productes alimentaris autòctons, excepcionals i únics per la seva alta qualitat. Aprofitant l'inici de la campanya de Nadal, s'han editat diversos vídeos amb combinacions d'imatges del principal que s'emetran fins al 12 de desembre en diferents espais de TV3 i el canal 3/24, a més de mitjans de referència en línia.

La Federació Catalana DOP - IGP és una entitat sense ànim de lucre, que agrupa la majoria dels Consells Reguladors DOP - IGP de Catalunya. Això representa més de 260 empreses, una gran majoria de les quals són cooperatives que, a la vegada, donen ocupació a prop de 4.000 persones. A partir de la feina de 20.500 agricultors i ramaders que produeixen i elaboren aquests aliments, representen aquests productes que han obtingut la màxima certificació de qualitat que concedeix la UE a un aliment.

Els productes amb segell DOP-IGP són garantia de qualitat certificada, autòctons, únics i oficialment reconeguts per la UE . Són productes típics, arrelats a un territori que els proporciona un caràcter específic, unes característiques organolèptiques concretes i un sabor inimitable. Són el resultat de l'estreta relació existent entre el producte, l'entorn geogràfic, el saber fer i el talent humà.



Per: Redacció

Foto: Cedida