Sant Jaume d´Enveja, harmonia natural

CAT | ES


Els tres centres de visitants del Parc Natural dels Ports reobriran aquest cap de setmana

Es calcula que 266.000 persones van visitar el Parc al 2022

Etiquetes   turisme, parc natural ports, terres ebre

Publicat el27/2/2023

Els tres centres de visitants del Parc Natural dels Ports reobriran aquest cap de setmana | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Centre de visitants del Parc a Prat de Comte, Terra Alta. Foto: EbreActiu


Abans d'endinsar-vos al Parc Natural dels Ports us recomanem visitar els pobles i adreçar-vos a algun dels centres de visitants i punts d'informació per poder planificar millor la visita i gaudir-ne al màxim.

A partir d'aquest primer cap de setmana de març obrim els tres centres de visitants (Roquetes, la Sénia, Prat de Comte). També estan oberts els punts d'informació del Museu de la Pauma (Mas de Barberans) i l'Ecomuseu (Horta de Sant Joan). Per Setmana Santa, s'afegiran els punts del Molí de l'Oli (Arnes) i Ca la Pelo (Paüls).

Els horaris d'aquests equipaments varien durant l'any per a adaptar-se a les necessitats de cada moment. Consulteu les dades de contacte i els horaris actualitzats al web del Parc.


Àrees de lleure i itineraris

Des dels pobles, aneu a alguna de les dotze àrees de lleure que són, alhora, el punt de partida de 36 itineraris senyalitzats, de diferent durada i dificultat, que recorren 211,3 km, en total. La brigada fa les tasques necessàries de manteniment d'aquesta xarxa d'equipaments.


Dades de visitants 2022

Als centres de visitants i punts d'informació es van atendre 13.667 persones i, a partir de les dades de comptadors de vehicles i persones, es calcula que 266.000 persones van visitar el Parc al 2022. Això representa un retorn a les xifres habituals d'abans de la pandèmia.

Al web, es van consultar 75.729 pàgines i es van descarregar 5.275 documents. Per millorar aquesta eina d'informació, es van posar al dia el 70% dels continguts. Al 2023 es preveu continuar amb l'actualització progressiva de la resta d'apartats.


Per: Redacció

Foto: EbreActiu

comparteix-ho