Horta de Sant Joan, un paradís a la Terra Alta

CAT | ES


Trenta-tres participants a la Sant Silvestre aquàtica de Móra d'Ebre

Es va celebrar ahir diumenge entre els embarcadors de Móra la Nova i Móra d’Ebre

Etiquetes   esports, mora ebre

Publicat el31/12/2018

Trenta-tres participants a la Sant Silvestre aquàtica de Móra d’Ebre | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Foto: Ajuntament Móra d'Ebre


Aqua Móra d'Ebre va celebrar ahir diumenge la tercera edició Sant Silvestre aquàtica entre els embarcadors de Móra la Nova i Móra d'Ebre. Hi van participar 33 nadadors, majoritàriament usuaris de la piscina coberta de Móra d'Ebre i membres del Club de Natació de Cambrils.

L'acte esportiu es va iniciar a les 11.30 hores, a l'embarcador del passeig del Pont de Móra d'Ebre, on es van fer les inscripcions. Uns minuts després de les 12.00 hores, els participants saltaven al riu des de l'embarcador de Móra la Nova en direcció a l'embarcador del Passeig del Pont.

En arribar a Móra d'Ebre, els participants van ser obsequiats amb un got de brou i van rebre un diploma i una bossa esportiva de record. Tot i no ser una activitat competitiva, el primer a arribar ha estat Joan Carles Adell, de Cambrils. El participant més veterà ha estat el morenc Josep Escribà.

Segons han manifestat els participants, la temperatura de l'aigua ha estat enguany més agradable que la de l'any passat. L'organització ha informat que l'aigua estava a 14,5 graus Celcius.Enblau, creadors d’aventures. Piragüisme, senderisme, birdwatching