Baix Ebre, paradís del cicloturisme

CAT | ES


La Trencacims de Paüls retorna la competició de muntanya a les Terres de l'Ebre

De les quatre modalitats habituals de la prova només se celebrarà la Mitja Marató, prova que forma part de la Copa Catalana de Curses per Muntanya de la FEEC

Etiquetes   activitats outdoor, curses muntanya, mitja marato, trencacims, pauls, terres ebre

Publicat el15/3/2021

La Trencacims de Paüls retorna la competició de muntanya a les Terres de l’Ebre  | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Aquest diumenge se celebra una nova edició de la Trencacims de Paüls, tot i que, a causa de la Covid-19, de les quatre modalitats de cursa que s'hi celebren habitualment, s'han hagut de cancelar-ne tres: la Ultratrail, la Ultramarató i la Marxa i només es podrà celebrar la Mitja Marató, prova que forma part del 19a Copa Catalana de Curses per Muntanya, esdeveniment esportiu autoritzat pel Procicat i la FEEC.

Tot i això, la cursa està sotmesa a les mesures de seguretat i higiène per prevenir qualsevol contagi i garantir la seguretat dels corredors i de les persones que hi participen en l'organització.

Entre aquestes mesures cal destacar que la inscripció a la Mitja Marató s'ha limitat a 300 participants. Tant a la sortida com a l'arribada no hi podrà haver públic a la zona de meta, que se situarà entre el Bar Merendero i la porta de baix del Casal municipal. Al carrer Carretera es deixarà un passadís perquè les persones puguin pujar i baixar caminant, però no s'hi podrà estar parat mirant la cursa. Al Casal i a la zona delimitada de la meta només podran accedir-hi el personal autoritzat i els corredors.

Un altre canvi important és que, per mantenir les distàncies de seguretat, la sortida es farà de forma esglaonada entre les 8:20 i les 9:15 del matí i en grups de 20 corredors.

De les sis proves de la Copa Catalana de Curses per Muntanya, dos tindran lloc a les Terres de l'Ebre. A més de la Trencacims de Paüls el proper 21 de març, el municipi de Miravet serà la segona destinació per als corredors, amb la celebració de la Cursa de la Cameta Coixa el diumenge 18 d'abril.


Per: Redacció

Foto: EbreActiu