Venda online productes de la Terra

CAT | ES


Trencacims Paüls 2020, escollida per entrar a l'Spain Ultra Cup 2020

Trencacims Paüls formarŕ part de l’Spain Ultra Cup 2020, un circuit de curses per muntanya de llarga distŕncia arreu de l’Estat Espanyol, com Transgrancanaria, Penyagolosa Trails (Castelló), Gran Trail de Peńalara (Madrid), Ultra Sierra Nevada (Granada), ... Tot un repte per al Centre Excursionista Trencacims, organitzador de la prova, que posarŕ Paüls i el Parc Natural dels Ports al mapa estatal de les curses per muntanya de primer nivell.

Etiquetes   ultratrail, curses muntanya, pauls, activitats outdoor, baix ebre, terres ebre

Publicat el17/11/2019

Entre totes les curses per muntanya de les Terres de l'Ebre, n'hi ha una que destaca per presentar novetats importants prŕcticament a totes les seves edicions. Estem parlant de Trencacims Paüls, que va començar al 2013 amb les modalitats d'ultra marató i marxa, el mateix format que es va repetir l'any següent. Al 2015 van presentar una important novetat incorporat una mitja marató per muntanya puntuable a la Lliga Catalana de curses per muntanya (competició ja desapareguda). Al 2018 la mitja marató va entrar a formar part del Circuit de curses per muntanya de les Terres de l'Ebre.

Trencacims Paüls ja amb 7 anys de vida i amb una alta valoració de la seva ultra marató per part dels participants, al 2019 encara van fer-la més grossa amb «Trencacims 7000» una prova per etapes amb el «Up&Down» de divendres, l'ultra marató dissabte i la mitja marató de diumenge.


Primera novetat Trencacims 2020: Ultratrail 75 Km

Per al 2020, tot i que deixen de fer la prova per etapes, tornen a donar-li una volta més presentant com a novetat l'Ultratrail de 75Km i 5.300 metres de desnivell positiu, a més de l'ultra marató de 51Km i 4.000 m+, la mitja marató 23 Km i un desnivell acumulat de 1.800 m i la marxa amb 13 Km i 700 m+. Les proves llargues, de 75 i 51 Km, es realitzaran el dissabte 28 de març de 2020, mentre que la mitja marató i la marxa es faran el diumenge 29 de març de 2020. Totes les proves tindran nous trams de senders respecte a l'edició anterior.


Segona novetat Trencacims 2020: Spain Ultra Cup

Per si tot aixň no fos prou, l'Ultratrail Trencacims, de 75 Km, i l'Ultra marató, de 51 Km que, com sempre, transcorreran pel Parc Natural dels Ports, han estat escollides per a entraran a formar part de la sisena edició de l'Spain Ultra Cup, un circuit de curses per muntanya de llarga distŕncia que es disputen a l'Estat espanyol i que és conegut amb el sobrenom d'«el circuito del lobo». Entre les proves que formen part d'aquest prestigiós circuit es troben la Transgrancanaria, Penyagolosa Trails (Castelló), Gran Trail de Peńalara (Madrid), Ultra Sierra Nevada (Granada), ...

Trencacims Paüls 2020, escollida per entrar a l’Spain Ultra Cup 2020 | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...Sortida de l'ultra marató de Trencacims Paüls 2019


Sense cap mena de dubte, la vuitena edició de Trencacims suposarŕ un salt qualitatiu i tot un repte per al Centre Excursionista Trencacims, entitat organitzadora, que situarŕ Paüls (Baix Ebre) al mapa estatal i també a l'internacional del món de les curses per muntanya de llarga distŕncia.

A més de les proves ultra trail que entraran a l'Spain Ultra Cup (SUC), se seguiran fent la mitja marató, puntuable al Circuit de les Terres de l'Ebre del 2020 i la marxa popular. Les inscripcions a les 4 modalitats Trencacims 2020 ja estan obertes a la seva web.


Per: EbreActiu

Foto: EbreActiu

comparteix-ho