Molí Hospital. Un antic molí del segle XIV restaurat i convertit en habitatge turístic de categoria superior

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#8/15/2022#) AND (caducitat>=#8/15/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Treballs de millora a la Via Verda amb el pla d'ocupació Baix Ebre 2016

El Consell Comarcal del Baix Ebre ha destinat 80.000 euros a inversions i manteniment de la Via Verda durant els dos últims anys

Etiquetes   via verda, baix ebre

Publicat el9/11/2016

El Consell Comarcal del Baix Ebre ha destinat 80.000 euros durant el període 2015-16 a inversions i despeses de manteniment de la Via Verda amb l'objectiu de tenir en un estat òptim la conservació d'un dels actius turístics i de lleure més destacats de la comarca.

Els treballs de manteniment els realitzen persones contractades a través de plans d'ocupació sota les directrius dels tècnics de l'ens comarcal i consisteixen, principalment, en reparar baranes malmeses, fer el manteniment dels túnels, segar herbes dels vorals, reparar els ferms de la calçada i fer una neteja general de la via. Entre les inversions fetes enguany destaquen la col·locació de nous bancs i taules a les àrees d'esbarjo de les antigues estacions d'Aldover, Xerta i Benifallet i la reposició de senyalitzacions.

El president del Consell Comarcal del Baix Ebre, Daniel Andreu, acompanyat pel vicepresident Enric Roig i el conseller comarcal José Emilio Bertomeu, han comprovat in situ aquests treballs de manteniment que desenvolupen actualment els cinc treballadors del pla d'ocupació Baix Ebre 2016, impulsat per la Diputació de Tarragona. Aquests treballadors també se n'encarreguen de netejar el Camí Natural de l'Ebre GR-99 i el GR-92 al seu pas pel Baix Ebre. Daniel Andreu ha destacat la importància dels treballs de manteniment de la Via Verda, especialment per garantir la seguretat de tots els usuaris.

La Via Verda del Baix Ebre no només en caps de setmana sinó que també a diari registra una gran afluència de públic, principalment usuaris que utilitzen aquest equipament per a la pràctica esportiva, ja sigui per fer bicicleta, córrer o anar a peu. La incorporació a aquesta via de l'antic pont del ferrocarril sobre el riu Ebre a Tortosa ha contribuït a augmentar el número d'usuaris que accedeixen directament des del centre de la ciutat.


Treballs de millora a la Via Verda amb el pla d’ocupació Baix Ebre 2016 | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...   Representants del Consell Comarcal del Baix Ebre comprovant els treballs de millora a la Via Verda | Foto: C CC Baix Ebre