DOS PEDRES FONTCALDA. GASTROESPAI - Gandesa (Terra Alta)

CAT | ES


El Trails Denes de Morella s'ajorna al 5 de setembre

La situació provocada pel COVID-19 obliga a canviar les dates d’activitats previstes per a les pròximes setmanes

Etiquetes   vida activa, covid19, morella, comarca els ports

Publicat el14/4/2020

El Trails Denes de Morella s’ajorna al 5 de setembre | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


La situació d'Estat d'Alarma i confinament provocada pel COVID-19 provoca que s'ajornen activitats programades per a les pròximes setmanes. Així, l'Associació Denes de Morella ha anunciat que el Trails Denes de Morella s'ajorna i se celebrarà el dissabte 5 de setembre. A més, l'organització ha informat que les inscripcions realitzades són vàlides per a la nova data, encara que també es pot cancel·lar la inscripció a través del correu contacta@hj-fitness.es.

L'Associació Denes de Morella, organització de la prova, ha explicat que “a causa de la situació actual ens obliga a canviar la data de la competició al 5 de setembre”. Així, han aprofitat per a “agrair tot el suport d'empreses i entitats, de persones individuals i l'ajuntament de Morella pel seu suport a esta nova competició que ha de canviar la data de la seua primera edició”. Finalment, recorden que “les inscripcions realitzades fins ara són vàlides per a la nova data i continuen obertes”.

Cal explicar que també està obert el termini per a cancel·lar les inscripcions aquelles persones que no puguen acudir el 5 de setembre. Així, aquestes s'acceptaran a través del correu contacta@hj-fitness.es fins al 30 d'abril.


Per: Redacció

Foto: Cedida