butlletí EbreActiu

CAT | ES


Trails Denes de Morella obre les inscripcions per a la competició del 28 de maig

Aquesta arriba a la seua segona edició i compta amb tres distàncies diferents de 14 k, 25 k i 45 k. La prova s’ha consolidat al calendari esportiu de la ciutat després d’albergar més de 400 participants en la primera edició

Etiquetes   trail running, activitats outdoor, morella, curses, comarca els ports

Publicat el14/12/2021

Trails Denes de Morella obre les inscripcions per a la competició del 28 de maig | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


El món del running tornarà de nou a Morella el 28 de maig de l'any 2022 per acollir la 2a Trails Denes de Morella. Després de l'èxit de participació, amb més de 400 participants, aquesta cursa s'ha consolidat en el calendari esportiu de la ciutat. Ja estan obertes les inscripcions per a les tres distàncies, de 14 k, 25 k i 45 k, de la cursa a través de la pàgina web http://hj-crono.es/trails-denes-de-morella-2022.

Aquest esdeveniment comptarà amb una competició de 14 quilòmetres i un desnivell de 600 metres, una de 25 quilòmetres i un desnivell de 1.150 metres i la marató de 45 quilòmetres i un desnivell de 1.900 metres acumulats. Les inscripcions tenen un preu inicial de 12 euros la 14 k, 22 euros la 25 k i 32 euros la 45 k. A més, cal explicar que per a les persones no federades, té un cost afegit de dos euros per a comptar amb l'assegurança durant la competició. Cal recordar que la nova Trails Denes de Morella l'organitza l'associació Denes de Morella amb suport de l'ajuntament de Morella i la Diputació de Castelló.

La regidora d'Esports, Judit García, ha destacat que “aquesta iniciativa és molt important a causa de la quantitat de gent aficionada a córrer com es va demostrar en la primera edició del passat mes de setembre amb les dificultats que va provocar la pandèmia en la seua organització”. L'edil ha explicat que “l'organització va realitzar un gran treball junt amb el voluntariat per a realitzar un esdeveniment d'aquestes característiques, la qual cosa els ha portat a engegar ja la segona edició amb ganes i il·lusió”. Finalment, la regidora ha volgut “animar a totes i tots a inscriure's i participar, ja que les diferents distàncies permeten la participació de gent amb diferents nivells, i conéixer la nostra ciutat i l'ample terme a través de l'esport”.

Morella és una ciutat que concentra diferents activitats esportives. Així, en els últims anys és el punt central de competicions com la cursa Top Of The Rock amb el format d'ultra trail per etapes, l'Open de Boulder Urbà Jeanstrack Morella d'escalada en bloc, l'Eco Rallye de la Comunitat Valenciana o la Pujada Vertical al Castell de Morella. Algunes d'estes proves s'han vist afectades per la pandèmia de la COVID-19 i no s'han celebrat en els últims anys, però s'espera que totes tornen durant el 2022.


Per: Redacció

Foto: Cedida

comparteix-ho