Buda & Bike 2024, l’illa de Buda a cop de pedal. 13 i 14 de juliol, el 3, 4, 17, 18 i 31 d’agost i l’1 de setembre

CAT | ES


El Trail de Benicarló del 19 de maig obrirà la Lliga de Trail Costa Nord de la Diputació

El recorregut s’ha allargat fins als 23 quilòmetres, amb 600 metres de desnivell, i transcorrerà per 4 termes municipals. Les persones que vulguen iniciar-se en el trail podran fer la cursa tradicional de 15 quilòmetres

Etiquetes   activitats outdoor, trail running, benicarlo, baix maestrat

Publicat el3/5/2019

El Trail de Benicarló del 19 de maig obrirà la Lliga de Trail Costa Nord de la Diputació | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


El Circuit de Curses Populars de Benicarló està punt de tancar la cinquena edició. I ho farà amb un Trail renovat, més dur, amb més incentius i que permetrà participar tant des d'una vessant competitiva com des d'una vessant més lúdica. El més destacat de l'edició d'enguany, però, és que obrirà oficialment la Lliga de Trail Costa Nord, una iniciativa de la Diputació de Castelló per tal de promoure l'esport i el turisme esportiu en els municipis del nord de la província, concretament a Benicarló, Vinaròs, Peníscola, Alcalà de Xivert, Torreblanca i Orpesa.

El regidor d'Esports de l'Ajuntament de Benicarló, Carlos Flos, acompanyat dels representants de la Penya l'Arjup Jesús Beltrán i Roger Alberto, va detallar ahir dijous les novetats de la cursa, que passarà a ser de 23 quilòmetres per als participants que vulguen competir dins del Circuit de Curses Populars. El recorregut serà més dur (més de 600 metres de desnivell) i passarà per quatre termes municipals (Benicarló, Càlig, Cervera i Peníscola).

Pel que fa als participants que vulguen iniciar-se en la modalitat del trail o que vulguen fer la cursa com una marxa senderista, tindran la possibilitat de fer un recorregut de 15 quilòmetres, amb 270 de desnivell.

La cursa comptarà amb 5 avituallaments per al recorregut llarg i 3 per al recorregut curt. A més, les persones que s'inscriguen tindran com a regal una camiseta tècnica de la marca francesa BodyCross dissenyada exclusivament per a la prova.

La sortida i l'arribada, com sempre, seran a l'ermita de Sant Gregori de Benicarló. Les inscripcions es poden formalitzar en línia a través del web www.hj-crono.es o de manera presencial a Evasión Sports, Decathlon Vinaròs o la Piscina Municipal de Benicarló. De moment, ja són més de 100 les persones inscrites, tot i que s'espera superar les 250 inscripcions.

Del preu de cada inscripció, 2 euros es destinaran a l'associació Afivina.La Palma d’Ebre, un poble ple de vida y tradició

comparteix-ho