Lo Sirgador, llagut turístic. Activitats al riu Ebre i a la Via Verda

CAT | ES


Traiguera organitza tots els diumenges visites a les oliveres mil·lenàries

Es pot visitar l’olivera mil·lenària de Sinfo que va rebre el premi AEMO 2018

Etiquetes   turisme, traiguera, baix maestrat

Publicat el24/1/2019

Traiguera organitza tots els diumenges visites a les oliveres mil·lenàries | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... L’activitat té un preu de 6 euros.


Traiguera (Baix Maestrat) organitza tots els diumenges visites guiades a oliveres mil·lenàries del seu terme municipal. En concret, a les 10 del matí es visita l'àrea interpretativa d'aquests arbres monumentals i l'olivera mil·lenària de Sinfo que va rebre el premi AEMO 2018. A les 11 del matí, es pot visitar el Reial Santuari Font de la Salut i el Centre d'Interpretació amb una cata d'olis.

L'olivera de Sinfo, de la varietat farga empeltada en ullastre, posseeix un tronc excepcional de 10.2 m de perímetre i presenta una estampa única que sembla desafiar l'eternitat. El 2018 va rebre el 12è Premi AEMO al Millor Arbre Monumental d'Espanya.

El Real Santuari Font de la Salut fou declarat el 2007 Bé d'Interès Cultural amb categoria de monument, tenint el seu origen al segle XIV sent el període de màxima esplendor al segle XVI. Es tracta d'un dels més emblemàtics així com únic amb la categoria de Reial de la província, concedida per Carles V durant l'any 1542, renovada per Felip II i confirmada per la Butlla Papal l'any 1555.

L'activitat té un preu de 6 euros, amb places limitades. Més informació i inscripcions a turisme@traiguera.es o al 964495125.suma’t al canal whatsapp d’EbreActiu

comparteix-ho