Ascó, riu, muntanya, tradició, fires i festes

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#8/18/2022#) AND (caducitat>=#8/18/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Els tractaments contra el mosquit i la mosca negra començaran aquest gener

La problemàtica de la plaga de la mosca negra, segons indiquen tècnics del COPATE, sorgeix per iniciar els tractaments massa tard, pel que aquest 2020 s’ha decidit avançar-los

Etiquetes   natura, entorn, mosca negra, mosquits, terres ebre

Publicat el15/1/2020

Els tractaments contra el mosquit i la mosca negra començaran aquest gener | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


La Generalitat de Catalunya ha aprovat una partida pressupostària de 783.490 € per als tractaments de les plagues del mosquit i la mosca negra a les Terres de l'Ebre. D'aquesta manera, el Consorci de Polítiques Ambientals de les Terres de l’Ebre (COPATE) iniciarà els tractaments aquest mateix mes de gener.

El delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarés, ha recordat que "la problemàtica de la plaga de la mosca negra, segons els tècnics del COPATE, sorgeix per iniciar els tractaments massa tard, confiem que enguany solucionem els problemes amb el començament dels tractaments aquest gener."


Per: Redacció

Foto: COPATE