DOS PEDRES FONTCALDA. GASTROESPAI - Gandesa (Terra Alta)

CAT | ES


Tot a punt per a la XXIV Trobada d'Armats del Camp de Tarragona i de les Terres de l'Ebre

Aquest diumenge 26 de març, Flix acollirà un total de 700 armats provinents de 20 localitats diferents

Etiquetes   turisme, turisme cultural, flix, ribera ebre, terres ebre, vida activa

Publicat el21/3/2023

Tot a punt per a la XXIV Trobada d’Armats del Camp de Tarragona i de les Terres de l’Ebre | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


La confraria d'Armats de Flix serà l'amfitriona de la XXIV Trobada d'Armats del Camp de Tarragona i de les Terres de l'Ebre aquest diumenge, 26 de març de 2023, acollint un total de 700 armats provinents de 20 localitats diferents. Així doncs, hi seran presents Vila-real, l'Arboç, el Vendrell, el Pla de Santa Maria, Montblanc, l'Espluga de Francolí, Valls, Alcover, Vilallonga del Camp, Bellpuig, la Selva del Camp, Constantí, les Borges Blanques, Juneda, Reus, Riudoms, Riudecols, Lleida i la Palma d'Ebre.

L'esdeveniment s'iniciarà a un quart d'onze del matí amb la desfilada de tots els armats i pretorians que ompliran els carrers del municipi a ritme de tambors i cornetes. A dos quarts de dotze tindrà lloc la benvinguda i trobada d'autoritats a la plaça del Mercat, lloc on posteriorment es dirigiran totes les confraries d'armats per dur a terme la imposició de cintes commemoratives per part de les autoritats.

“Estem molt contents de tornar a acollir una trobada d'armats com la que ja es va celebrar l'any 2011 i que suposarà la visita d'un miler de persones de fora vila” ha assegurat el regidor de cultura i ha afegit que “a més a més, els veïns de Flix tindrem l'oportunitat de veure desfilar 700 armats pels carrers del poble”. Des del consistori s'agraeix tota la feina i l'entusiasme dipositats per l'organització per fer possible un esdeveniment d'aquesta magnitud.


Per: Redacció

Foto: Cedida