butlletí EbreActiu

CAT | ES


Tot a punt per a una nova edició de la Milla Urbana del Perelló

La cursa, que enguany arriba a la 16a edició, serà aquest dissabte 19 d’octubre a la tarda

Etiquetes   running, curses, el perello, baix ebre, terres ebre

Publicat el15/10/2019

Tot a punt per a una nova edició de la Milla Urbana del Perelló | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Participants a l'edició 2017 dels 10000 del Perelló. Imatge d'arxiu


El Perelló està acabant de preparar els últims serrells de l'organització de la setzena edició de la Milla Urbana, que tindrà lloc la tarda d'aquest pròxim dissabte 19 d'octubre. Tal i com avança l'Ajuntament del Perelló, organitzador de l'esdeveniment esportiu, s'espera la participació de clubs de la comarca, així com d'esportistes vinguts d'arreu del territori.

Hi haurà categories des de “patufets” fins a veterans i trofeus per als tres primers classificats, així com per al primer classificat local de cada categoria. A més, en la categoria d'absoluts, s'ha establert una gratificació econòmica: 150€ al primer, 120 € al segon i 90€ al tercer classificat.NARANJAS Y CÍTRICOS GOURMET. Venda de cítrics online a domicili


La prova es disputarà sobre un recorregut de 1.609 metres pels carrers del municipi i començarà a les 5 de la tarda amb les categories infantils fins arribar a les d'adults. Els dorsals es podran recollir un hora abans de la prova.

Les inscripcions a la 16a Milla Urbana estan obertes i es podran fer fins el mateix dissabte 19 d'octubre, una hora abans de l'inici de les proves. A partir de les 16.00 hores, no s'admetrà cap inscripció que no s'hagi fet amb anterioritat.

Inscripcions al correu electrònic pallares@elperello.cat o per telèfon o l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament del Perelló: 977 491 021.
A la inscripció hi ha de constar: nom i cognoms del participant, data de naixement i categoria, club on pertany (o independent), població i telèfon i correu electrònic de contacte.


Per: Redacció

comparteix-ho