Horta de Sant Joan, un paradís a la Terra Alta

CAT | ES


Tot a punt per a la Fira de l'Oli i l'Espàrrec de Godall

Tindrà lloc aquest cap de setmana i amb motiu de la Fira i fins el 16 de març hi haurà una oferta especial en la compra d’oli a la Cooperativa de Godall

Etiquetes   producte proximitat, oli oliva, godall, montsia

Publicat el5/3/2019

Tot a punt per a la Fira de l’Oli i l’Espàrrec de Godall | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Godall (Montsià) es prepara per a celebrar la 16a edició de la Fira de l’Oli i de l’Espàrrec, que aquest proper cap de setmana omplirà de visitants els voltants i la plaça de la Cooperativa Agrícola.

El recinte firal obrirà dissabte amb el tradicional esmorzar popular i la inauguració de la Fira tindrà lloc a les 12.30 h., a càrrec del Director dels serveis territorials de les Terres de l’Ebre, del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, Ferran Grau.

La Fira és un aparador per a mostrar la gran qualitat de l’oli que es produeix al terme de Godall, on es poden trobar gran quantitat d’oliveres mil·lenàries de la varietat farga que, juntament amb la varietat sevillenca i morruda, donen a aquest or líquid, unes característiques organolèptiques molt diferents de la resta d’oli que es produeix a Catalunya.

Activitats infantils, música, jotes, tallers, demostracions, la degustació de l’oli novell de la temporada i el concurs d’espàrrecs, són algunes de les activitats que configuren el programa de la fira. A més, durant tot el cap de setmana es faran visites guiades al nou molí d’oli i hi haurà una demostració al torn tradicional de terrisser de la mà del mestre artesà de La Galera, Joan Cortiella.

Unió de Pagesos ha programat per a dissabte la xerrada "Maneig plurianual de l’oliver", que anirà a càrrec de l’enginyer agrònom, Jordi Sordé. I diumenge, al saló d’actes de la Cooperativa Agrícola de Godall, la Penya La Serra farà entrega dels premis "La Serra al reconeixement".

Amb motiu de la Fira, fins al 16 de març hi haurà una oferta especial en la compra d’oli de la Cooperativa de Godall.

La 16a Fira de l’Oli i l’Espàrrec de Godall està organitzada per la Cooperativa Agrícola de Godall, amb la col·laboració de l’Ajuntament del municipi i se celebra anualment el segon cap de setmana de març.Horta de Sant Joan, un paradís a la Terra Alta

comparteix-ho