Festival del Vent. Hospitalet de l’Infant, 18 de maig de 2024

CAT | ES


Tot a punt per a la Fira de Nadal i Mostra de Cava i Escumosos d'Ascó

Tot i la incertesa del moment, des de l’àrea de Turisme del municipi riberenc s’ha treballat per reprendre la Fira i la Mostra que pretén ser un aparador pels comerços i productors locals

Etiquetes   vida activa, fira, asco, ribera ebre, productors, terres ebre

Publicat el24/11/2021

Tot a punt per a la Fira de Nadal i Mostra de Cava i Escumosos d’Ascó | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Ascó s'anticipa al Nadal amb la celebració de la 12a Fira de Nadal i 10a Mostra del Cava i Escumosos els propers dies 27 i 28 de novembre, un esdeveniment consolidat al calendari d'activitats del municipi riberenc.

Tot i la incertesa del moment, des de l'àrea de Turisme s'ha treballat per reprendre la Fira i la Mostra que pretén ser un aparador pels comerços i productors locals.

Enguany, com a novetat, dins la Fira de Nadal, podrem trobar un espai dedicat als productors i elaboradors agroalimentaris. Un total d'onze seran les empreses agroalimentàries que formen part del programa Degusta Ribera d'Ebre que estaran en un espai diferenciat i tindran una senyalització específica per identificar que produeixen i elaboren a la comarca. “La Fira de Nadal d'aquest any s'ha treballat al costat del projecte Degusta amb l'objectiu de millorar la presència i la visualització dels productes locals en els esdeveniments públics, per tal de posar en valor les produccions i les persones que hi ha al darrera” explica la regidora de Turisme de l'Ajuntament d'Ascó, Carolina Baiges.

Per altra banda, 30 comerços de proximitat participaran a la fira de Nadal. “Volem que la fira sigui un aparador per totes les empreses participants i així ajudar-los a donar visibilitat i millorar la seva competitivitat”, afirma Carolina Baiges.

Durant el cap de setmana, la fira estarà acompanyada per tallers de manualitats infantils així com d'activitats musicals per a la canalla.


10a Mostra del Cava i Escumosos

La Mostra del Cava i Escumosos és un reclam per atreure visitants i com a novetat s'obre a vins escumosos perquè les empreses productores de la zona hi puguin tindre cabuda. Seran 16 cavistes els que participaran a la mostra que podran acompanyar-se de quatre espais de degustació. Actuacions de música en directe acompanyaran l'espai dedicat al cava. Per altra banda, també s'han impulsat cinc maridatges guiats als que serà necessària la inscripció prèvia a través de la pàgina web Ascó Turisme.

La nit del dissabte i per col·laborar amb La Marató de TV3, hi haurà un concert de versions i punxaran DJ's locals, acte al qual per accedir-hi serà necessari el certificat COVID.


Per: Redacció

Foto: Cedida

comparteix-ho