Horta de Sant Joan, un paradís a la Terra Alta

CAT | ES


Tot a punt per a l'11a Festa de la Jota de la Ribera d'Ebre

Serà aquest dissabte 3 de setembre a Tivissa

Etiquetes   vida activa, cultura popular, turisme cultural, tivissa, ribera ebre

Publicat el2/9/2022

Tot a punt per a l’11a Festa de la Jota de la Ribera d’Ebre | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


Després de l'aturada de dos anys obligada per l'esclat de la pandèmia, el Consell Comarcal de la Ribera d'Ebre, l'Associació Lo Fardell Patxetí, l'Ajuntament de Tivissa i el Centre d'Estudis de la Ribera d'Ebre recuperen la trobada anual per fomentar i mantenir viu el ball tradicional de plaça més popular de les Terres de l'Ebre.

Així, demà dissabte 3 de setembre, Tivissa acollirà l'11a Festa de la Jota de la Ribera d'Ebre que enguany posarà el focus en el paper de la dona en la transmissió de les tradicions.

La Banda de Música de Benissanet serà l'encarregada d'interpretar les disset jotes de la comarca, i tothom serà convidat a puntejar la jota, seguint la coreografia de cada poble o de manera improvisada. L'acte coincidirà amb la celebració de ‘Tapes, vins', una iniciativa que reunirà diversos cellers de Tivissa, i inclourà degustacions de tapes i actuacions musicals per continuar ballant fins a la matinada.


Per: Redacció

Foto: Cedida

comparteix-ho