Mas de Barberans, el poble de la pauma

CAT | ES

SELECT top 1 * FROM g_banners WHERE actiu='s' AND seccio=2 AND (activacio<=#1/22/2022#) AND (caducitat>=#1/22/2022# OR caducitat IS NULL) ORDER BY Rnd(- id * 1000 * Timer())

Tot a punt per al Concurs Internacional Grenaches du Monde

Entre l’11 i el 14 d’abril, la Denominació d’Origen Terra Alta serà l’amfitriona d’aquest certamen

Etiquetes   gastronomia, enologia, terra alta

Publicat el10/4/2018

Tot a punt per al Concurs Internacional Grenaches du Monde | EbreActiu.cat, revista digital per a la gent activa | Terres de l’Ebre... Celler Cooperatiu de Gandesa


Per primer cop, Catalunya rep el Concurs Internacional Grenaches du Monde, que posa en valor una varietat tan mediterrània i tan important per a la viticultura catalana com és la Garnatxa. La Denominació d'Origen Terra Alta serà l'amfitriona d'aquest certamen. No en va la Denominació d'Origen terraltina conrea el 33% de la Garnatxa Blanca mundial, un percentatge que suposa el 75% de la producció a Espanya i el 90% de la Garnatxa a Catalunya. Aquesta oportunitat, d'especial calat sòcio-econòmic per a la comarca, no hagués estat possible sense els esforços del Consell Comarcal de la Terra Alta, la Diputació de Tarragona i, especialment, de la Generalitat de Catalunya.

El Concurs Grenaches du Monde a la Terra Alta tindrà lloc de l'11 al 14 d'abril del 2018 i s'ha dissenyat un agenda d'allò més atractiva per tots els públics. D'especial interès serà la jornada del proper dissabte, 14 d'abril on el Concurs s'obrirà al públic final perquè tothom que ho desitgi pugui participar d'aquest certamen tan important per tota la comarca de la Terra Alta.

Així, dissabte, al casc antic de Batea tindrà lloc, entre les onze del matí i les tres de la tarda, la Fira del Vi i l'Art. El Poble Vell de Corbera acollirà, a partir de les vuit del vespre, la Nit de Cloenda amb Estrelles, on hi participaran els tres Restaurants de les Terres de l'Ebre amb Estrella Michelin (Antic Molí, Les Moles i VillaRetiro).Hostal-Restaurant Ca L’Àngels