Eports Ample de Banda i Internet

CAT | ES


Tot a punt per a la 5a edició del 10K Nocturn Llagostí de Vinaròs

Tindrà lloc el dissabte 11 d’agost i la sortida es farà a les 21 h des del passeig Fora Forat

Etiquetes   esports, running, vinaros

Publicat el3/8/2018

Tot a punt per a la 5a edició del 10K Nocturn Llagostí de Vinaròs | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...Aquesta setmana es presentava al Saló de Plens de l’Ajuntament el 5è 10K Nocturn Llagostí de Vinaròs amb la presència de la regidora d’Esports, Begoña López, el tècnic del Consell Municipal d’Esports, Nacho Chaler i el director esportiu de la cursa Luis Adsuara.

La regidora destacava que amb tan sols cinc anys la prova ja s’ha consolidat al municipi aconseguint en cada edició superar el número d’inscrits. En aquest sentit, assenyalava que "es tracta d’una de les proves més atractives que es realitzen a la comarca, on els atletes poden gaudir del litoral vinarossenc sota la llum de la lluna".

Per la seua banda, el director esportiu del 10K, Luis Adsuara, destacava que la carrera de Vinaròs és una de les més participatives del Circuit de Curses Nocturnes de Castelló, superant els més de 500 inscrits. D’altra banda, afegia també que disposa d’una magnífica organització gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament i a la implicació, tant dels clubs esportius locals, com dels voluntaris.

El tècnic del Consell Municipal d’Esports, Nacho Chaler, explicava que "la sortida es farà el dissabte 11 d'agost a les 21:00h des del passeig Fora Forat amb el mateix recorregut que en les edicions anteriors". Pel que fa a les novetats detallava que "al finalitzar la cursa, en comptes de fer una fideuada popular, es farà entrega als corredors d’un entrepà de llonganisses perquè recuperen les forces". D’altra banda, insistia que a la zona de la carpa de l’Atlàntic es crearà una zona de relax per als atletes amb massatges per recuperar el to muscular, música d’ambient i servei de dutxes al Poliesportiu Municipal.

Pel que fa al circuit, Chaler assenyalava que "a mesura que passen els corredors s’anirà obrint de nou els carrers a la circulació de vehicles per ocasionar les mínimes molèsties possibles". En aquest sentit, demanava comprensió als veïns i sobretot que atenguen les indicacions dels voluntaris.

Cal destacar que el Repte 10K ha preparat una xerrada per al proper 9 d’agost a la Biblioteca Municipal amb alguns consells perquè, tant els atletes més novells com els més veterans, sàpiguen com preparar-se físicament per afrontar la cursa. Així mateix també han preparat un vídeo de motivació que es pot veure al Facebook del Repte 10K.

Per acabar recordem que les inscripcions per participar en el 5è 10K Nocturn Llagostí de Vinaròs es poden realitzar a través de les pàgines www.mychip.es i www.runnershome.es, o bé de forma presencial als establiments Dj Sports, Bases Deportes Moliner Bernad i a les oficines del Consell Municipal d’Esports.4 Camins: lloguer de bicicletes - serveis turístics / Els Muntells - delta de l’Ebre

comparteix-ho