Baix Ebre, paradís del cicloturisme

CAT | ES


Tortosa Turisme presenta noves rutes cicloturístiques

Un total de 18 propostes que es divideixen en quatre grans àmbits: rutes urbanes, culturals, Via Verda i naturals

Etiquetes   Turisme, Tortosa, Baix Ebre, Cicloturisme

Publicat el15/11/2017

Tortosa Turisme presenta noves rutes cicloturístiques  | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... La presentació s’ha fet aquest matí


El regidor de Turisme de l’Ajuntament de Tortosa, Josep Monclús, acompanyat per un dels tècnics municipals de Turisme, Juanjo Gómez, ha presentat aquest matí les noves rutes cicloturístiques que s’han dissenyat des de Tortosa Turisme. Un total de 18 propostes per a tots els gustos, edats i preparació física.

La informació sobre totes i cadascuna d’aquestes rutes, que combinen l’esport amb el turisme, es pot trobar de manera exhaustiva al web de Tortosa Turisme (www.tortosaturisme.cat/tipos-rutas-en-bici).

Aquestes rutes es divideixen en quatre grans àmbits: (urbanes, culturals, Via Verda i naturals), i ofereixen la possibilitat de triar la que més pugui interessar al visitant tenint en compte la duresa del recorregut, la seva distància, i els ítems turístics, patrimonials, naturals o culturals a l’abast. El web inclou, així, mapes detallats amb tota la informació de cadascuna de les propostes.


Tortosa Turisme presenta noves rutes cicloturístiques  | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...