Venda online productes de la Terra

CAT | ES


Tortosa presenta la nova temporada gener-maig 2022 del Teatre Auditori Felip Pedrell

José Sacristán monologant Delibes i Pep Tosar fent dansar Garcia Lorca, plats forts de la programació teatral de Tortosa

Etiquetes   vida activa, turisme cultural, cultura, tortosa, baix ebre, terres ebre, activitats

Publicat el13/1/2022

Tortosa presenta la nova temporada gener-maig 2022 del Teatre Auditori Felip Pedrell | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ...


L’actor José Sacristán actuarà a Tortosa com a cap de cartell de la nova temporada gener-maig 2022 del Teatre Auditori Felip Pedrell. El veterà intèrpret protagonitza ’Señora de rojo sobre fondo gris’, adaptació de l’obra de Miguel Delibes amb la qual ha recollit les millors crítiques amb un monòleg carregat de dolor i de desencant. La programació també inclou grans noms de l’escena com Pep Tosar, a l’espectacle de dansa ’Federico García’, una proposta que integra dansa, música, poesia i testimoni, i també l’actriu Nora Novas, que forma un triangle femení en una comèdia d’embolics dirigida per Sílvia Munt. Una altra proposta destacada és la del Ballet de Catalunya, amb una revisitació del ’Don Quixot’, de Miguel de Cervantes.

La programació del Felip Pedrell manté l’oferta dirigida als més petits. Es podrà veure ’Nuye’, un muntatge del Circ Eia amb sis acròbates damunt de l’escenari, i ’La bona vida’ un sorprenent concert on la formació 2princesesbarbudes s’expressen amb instruments de joguina i peces pop plenes d’humor. Teatre Nu presentarà ’En Patufet i els seus pares’, la història d’aquest mite de la rondalla catalana amb la mirada "actualitzada, moderna i global".

En l’apartat musical, destaca ’Dues sonates amb motiu romàntic’, amb peces de Beethoven i de York Bowen, i el concert d’El Petit de Cal Eril i el seu darrer treball discogràfic, el vuitè de la formació guissonenca. També Krëodylia, compositora i performer musical d’Ulldecona, presentarà el seu primer disc, amb sons pop amb regust de la millor avantguarda. I dos artistes musicals més del territori, Jordi Bonilla i Laura Martí, faran una reflexió sobre la migració al so del piano i l’oboè a ’Layla, un viatge d’esperança’.

El regidor de Cultura, Enric Roig, ha destacat "la voluntat" del govern municipal per fer arribar la cultura "a tothom, especialment als joves", amb preus assequibles, descomptes i abonaments en diferents formats per a la nova programació del Felip Pedrell.


Per: ACN


comparteix-ho