Horta de Sant Joan, un paradís a la Terra Alta

CAT | ES


Tortosa ha presentat els detalls organitzatius dels jocs esportius CSIT 2019

Ho ha fet davant dels 39 països membres del CSIT(International Workers and Amateurs in Sports Confederation)

Etiquetes   Esports, Tortosa, Baix Ebre

Publicat el30/10/2017

Tortosa ha presentat els detalls organitzatius dels jocs esportius CSIT 2019 | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Els jocs esportius se celebraran a Tortosa al mes de juny de 2019


Tortosa ha presentat davant dels 39 països membres del CSIT (International Workers and Amateurs in Sports Confederation) els principals detalls de l’organització dels jocs esportius que acollirà el mes de juny de 2019. Una delegació encapçalada per representants de l’Ajuntament de Tortosa, la Secretaria General de l’Esport i de la Unió de Consells Esportius de Catalunya han participat durant la setmana passada a Eliat (Israel) en el Congrés del CSIT, on han explicat el dispositiu que s’està preparant per acollir les vora 10.000 persones que podrien participar als World Sports Games, i que ha estat valorat molt positivament per la direcció del CSIT, segons ha explicat el regidor d’Esports, Joaquim del Pino.

El passat mes de juny, l’alcalde de Tortosa va rebre el testimoni de relleu de la capital de Letònia, Riga, on es va celebrar l’última edició dels jocs. Precisament, l’organització d’aquest esdeveniment ha estat un dels temes tractats en el recent congrés del CSIT, a l’objecte de millorar-la i garantir la logística necessària per a la mobilitat i allotjament d’un important volum d’esportistes.

comparteix-ho