butlletí EbreActiu

CAT | ES


Tortosa participa aquesta setmana en el 39è Congrés del CSIT World Sports Games a Israel

La delegació tortosina avançarà els detalls de l´organització dels jocs de 2019

Etiquetes   Esports, Tortosa, Baix Ebre

Publicat el24/10/2017

Tortosa participa aquesta setmana en el 39è Congrés del CSIT World Sports Games a Israel | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... La delegació tortosina avançarà els detalls de l’organització dels jocs de 2019


L’organització dels CSIT World Sport Games de Tortosa l’any 2019 s’ha desplaçat aquesta setmana fins a Eliat (Israel), on presentarà els principals detalls de l’esdeveniment davant dels més de 150 compromissaris que participen en el Congrés mundial de la institució. La delegació està formada per representants de l’Ajuntament de Tortosa, la Secretaria General de l’Esport i la Unió de Consells Esportius de Catalunya (UCEC).

En el marc d’aquest congrés es reunirà el comitè executiu del CSIT i es faran diferents sessions de treball per tractar l’organització dels jocs de 2019. El regidor d’Esports de l'Ajuntament de Tortosa, Joaquim del Pino, ha avançat que una de les qüestions a debat és analitzar l’organització de la passada edició dels jocs, que es va fer a Riga (Letònia), amb l’objectiu de resoldre les mancances detectades en l’àmbit de l’organització, logística i promoció.

comparteix-ho