Ulldecona, un passeig per la història

CAT | ES


Tortosa participa aquest cap de setmana en l'acció de turisme familiar "Catalunya, Hola Família"

Una gimcana per la ciutat i un taller d’Abanderats, accions d’una nova campanya de turisme familiar

Etiquetes   turisme, tortosa, baix ebre

Publicat el16/5/2018

Tortosa participa aquest cap de setmana en l’acció de turisme familiar "Catalunya, Hola Família" | EbreActiu.cat, revista digital d’oci actiu | Terres de l’Ebre ... Moment de presentació de l’activitat


Tortosa participa aquest cap de setmana en la nova campanya de turisme familiar promoguda per l'Agència Catalana de Turisme "Catalunya, Hola Família". La capital del Baix Ebre va ser certificada amb el Segell de natura i muntanya en família, com a municipi integrant de la nova destinació familiar d'interior d'Els Ports. En aquesta primera edició de la campanya, tal i com ha explicat el primer tinent d'alcalde i regidor de Turisme, Josep Felip Monclús, s'ha triat el lema "Llegendes en família" per emfatitzar en la història i la mitologia catalanes. En el cas del territori, l'ésser mitològic pensat per la destinació d'Els Ports ha estat "La Serena dels Ports".

Aquesta serena, junt amb altres éssers mitològics d'altres destinacions, formarà part de l'app "Llegendes en Família" que es podrà descarregar aquest cap de setmana. Una de les tècniques de l'àrea de Turisme de Tortosa, Maribel Piñol, ha explicat que els usuaris hauran d'anar capturant éssers mitològics a mesura que es moguin per la ciutat. Quan els tinguin tots capturats si s'adrecen a l'oficina de turisme, ubicada a l'antic Escorxador, se'ls donarà un petit obsequi.

A més del joc de l'aplicació, per aquest dissabte i diumenge a Tortosa s'ha organitzat una gimcana per la ciutat que comença i acaba a l'oficina de turisme de l'antic Escorxador. La protagonista és la cucafera que s'ha perdut per la ciutat i les famílies hauran resoldre enigmes i qüestions de la gimcana accedint als edificis visitables de la ciutats. La gimcana es podrà fer en horari d'obertura de l'oficina de turisme: dissabte de 10 a 13.30 h/ 16.30 a 19.30 h., i diumenge de 9.30 a 13.30 h.

Per dissabte a la tarda, a partir de les 18 hores i a la plaça de l'Ajuntament de Tortosa, es farà un taller dels Abanderats de Tortosa. A més amb col·laboració amb Danone, la tarda del dissabte es donaran iogurts a les quatre cafeteries de la plaça de l'Ajuntament.

A més, durant aquest cap de setmana, es fan descomptes i promocions en allotjaments, restaurants i empreses d'activitats de la ciutat. Per exemple, l'Hotel SB Corona Tortosa i el Parador tindran l'allotjament gratuït per a nens fins als 12 anys; Mas Daudén i Maset de Castanyer ofereixen un 20% de descompte en règim d'allotjament; i els restaurants d'El Parc, Matadero, Parador i SB Corona ofereixen un menú especial 'Hola Família'. A més, Conficon Turisme i Tradicions i Karting Terres de l'Ebre ofereixen un 50% de descompte per als nens.


Programa d'activitats "Llegendes en família. La Serena dels Ports"